Οικονομία

Το ΠΑΜΕ για το επίδομα τέκνων ΟΓΑ "Δικαιολογίες από το υπ. Εργασία"

Δικαιολογίες από το υπ. Εργασίας για το επίδομα τέκνων ΟΓΑ λέει το ΠΑΜΕ Δικαιολογίες από το υπ. Εργασίας για το επίδομα τέκνων ΟΓΑ λέει το ΠΑΜΕ
Το ΠΑΜΕ για το επίδομα τέκνων ΟΓΑ "Δικαιολογίες από το υπ. Εργασία" (upd) Άγνωστο πότε θα πληρωθούν τα οικογενειακά επιδόματα ΟΓΑ Για δικαιολογίες του Υπουργού Εργασίας και μετάθεση της ευθύνης για την καθυστέρηση στο επίδομα τέκνων του ΟΓΑ απο την διήμερη συμβολική κατάληψη του κτιρίου του Υπουργείου κάνει λόγω το ΠΑΜΕ σε ανακοίνωση του.

«Ο υπουργός εργασίας Κατρούγκαλος με τις δηλώσεις του σε σημερινή τηλεοπτική εκπομπή ότι φταίνε οι κινητοποιήσεις των σωματείων, των εργαζομένων που πραγματοποίησαν κατάληψη στο υπουργείο εργασίας για τη μη καταβολή των οικογενειακών επιδομάτων και του επιδόματος τέκνων του ΟΓΑ, φανερώνει ότι η κυβέρνηση έχει αναλάβει να συνεχίσει τη βρώμικη δουλειά που άφησαν Ν.Δ. και ΠΑΣΟΚ.» αναφέρει το ΠΑΜΕ σε ανακοίνωση του και συμπληρώνει «Η άγρια επίθεση στα δικαιώματα και τη ζωή των εργαζομένων θα συνοδευτεί με τη συκοφάντηση των εργατικών κινητοποιήσεων.»

Να υπενθυμίσουμε ότι τα dikaiologitika.gr έκαναν γνωστό ότι η καθυστέρηση δεν οφείλεται σε γραφειοκρατικές δυσκολίες όπως ισχυρίζονται οι αρμόδιοι αλλά απο την έλλεψη των σχετικών κονδυλίων

Το ΠΑΜΕ στην ανακοίνωση του καλεί τους εργαζόμενους και τα λαϊκά στρώματα να δώσουν απάντηση με τη μαζική τους συμμετοχή στα συλλαλητήρια στις 22 Οκτώβρη στην Ομόνοια στις 6.30 το απόγευμα και στην απεργία στις 12 Νοέμβρη αναφέροντας χαρακτηριστικά «Να νεκρώσει η Ελλάδα.