Οικονομία

4 προσλήψεις στο Δημοτικό βρεφοκομείο Θεσσαλονίκης

4 προσλήψεις στο Δημοτικό βρεφοκομείο Θεσσαλονίκης
4 προσλήψεις στο Δημοτικό βρεφοκομείο Θεσσαλονίκης Ανακοίνωση για την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου διάρκειας δύο (2) μηνών, συνολικά τεσσάρων (4) ατόμων για  την κάλυψη των κατεπειγουσών πρόσκαιρων αναγκών του Δημοτικού Βρεφοκομείου Θεσσαλονίκης «Ο ΑΓΙΟΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ» που εδρεύει στη Θεσσαλονίκη

 και συγκεκριμένα του εξής, ανά υπηρεσία, έδρα, ειδικότητα και διάρκεια σύμβασης, αριθμού ατόμων (βλ. ΠΙΝΑΚΑ Α), με τα αντίστοιχα απαιτούμενα (τυπικά και τυχόν πρόσθετα) προσόντα

ΠΙΝΑΚΑΣ Α: ΘΕΣΕΙΣ ΕΠΟΧΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ (ανά κωδικό θέσης)
Κωδικός θέσης Υπηρεσία Έδρα υπηρεσίας Ειδικότητα Διάρκεια σύμβασης Αριθμός ατόμων
101

Δημοτικό Βρεφοκομείο Θεσσαλονίκης

«Ο ΑΓΙΟΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ»

Θεσσαλονίκη Βρεφονηπιοκόμος ΤΕ Δύο (2) μήνες 2
102

Δημοτικό Βρεφοκομείο Θεσσαλονίκης

«Ο ΑΓΙΟΣ

ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ»

Θεσσαλονίκη Βοηθός Βρεφοκόμου ΔΕ Δύο (2) μήνες 2

Οι ενδιαφερόμενοι μαζί με την αίτησή τους οφείλουν να προσκομίσουν τα εξής δικαιολογητικά:

1.    Ευκρινές φωτοαντίγραφο των δύο όψεων του ατομικού δελτίου ταυτότητας ή άλλων δημόσιων εγγράφων από τα οποία να προκύπτουν τα στοιχεία της ταυτότητας, όπως σχετική προσωρινή βεβαίωση αστυνομικής αρχής ή τις κρίσιμες σελίδες του διαβατηρίου (δηλ. αυτές στις οποίες αναφέρονται ο αριθμός και τα στοιχεία ταυτότητας του κατόχου) ή τις δύο όψεις της άδειας
οδήγησης ή τις κρίσιμες σελίδες του ατομικού βιβλιαρίου υγείας όλων των ασφαλιστικών φορέων. Εάν από τα έγγραφα αυτά δεν προκύπτει η ημερομηνία γέννησης, πρέπει να προσκομισθεί και το πιστοποιητικό γέννησης.

2.    Ευκρινές φωτοαντίγραφο του τίτλου σπουδών.  Βλ.  ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΙΙ
«ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ», στοιχείο 4, του Παραρτήματος Ανακοινώσεων Συμβάσεων Εργασίας Ορισμένου Χρόνου με σήμανση έκδοσης «23-1-2015».
Εάν ο τίτλος έχει αποκτηθεί στην αλλοδαπή βλ. ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΙΙ «ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ  ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ»,  στοιχείο  4,   του Παραρτήματος
Ανακοινώσεων Συμβάσεων Εργασίας Ορισμένου Χρόνου με σήμανση έκδοσης «23-1-2015».
5.    Υπεύθυνη Δήλωση του Ν. 1599/1986 ότι δεν έχουν κώλυμα κατά το άρθρο 16 του Ν. 3584/2007 «Κώδικας Κατάστασης Δημοτικών και Κοινοτικών Υπαλλήλων (παρέχεται από την Υπηρεσία)
6.    Υπεύθυνη δήλωση του Ν. 1599/1986 στην οποία να δηλώνουν αν κατά τους τελευταίους δώδεκα (12) μήνες από την υποβολή της αίτησής τους έχουν
 
απασχοληθεί σε φορείς του δημόσιου ή ευρύτερου δημόσιου τομέα του άρθρου 14 παρ. 1 του Ν. 2191/1994 όπως αυτό αντικαταστάθηκε από το άρθρο 1 παρ. 1 του Ν. 3812/2009, με σύμβαση εργασίας ορισμένου χρόνου για την αντιμετώπιση εποχιακών ή άλλων περιοδικών ή πρόσκαιρων αναγκών. Σε περίπτωση που έχουν απασχοληθεί, να δηλώσουν τον φορέα στον οποίο απασχολήθηκαν και την ακριβή χρονική διάρκεια της απασχόλησής τους (έναρξη και λήξη) (παρέχεται από την Υπηρεσία).
7.    Για την ανεργία και την απόδειξη αυτής βλ. ΚΕΦΑΛΑΙΟ Ι, ενότητα ΣΤ «ΛΟΙΠΑ ΒΑΘΜΟΛΟΓΟΥΜΕΝΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ», πεδίο α και ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΙΙ, στοιχείο 11 του Παραρτήματος Ανακοινώσεων Συμβάσεων Εργασίας Ορισμένου Χρόνου με σήμανση έκδοσης «23-1-2015».

8.    Για την εμπειρία και την απόδειξη αυτής βλ. ΚΕΦΑΛΑΙΟ Ι, ενότητα Ε, πεδίο δ και ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΙΙ, στοιχείο 16 του Παραρτήματος Ανακοινώσεων Συμβάσεων Εργασίας Ορισμένου Χρόνου με σήμανση έκδοσης «23-1-2015».

Οι υποψήφιοι μπορούν να αναζητήσουν το Παράρτημα Ανακοινώσεων Συμβάσεων Εργασίας Ορισμένου Χρόνου με σήμανση έκδοσης «23-1-2015» α) στην υπηρεσία μας στην ανωτέρω διεύθυνση• και β) μέσω του δικτυακού τόπου του ΑΣΕΠ (www.asep.gr) και συγκεκριμένα μέσω της διαδρομής: Κεντρική σελίδα -> Έντυπα αιτήσεων -> Διαγωνισμών φορέων -> Εποχικού (ΣΟΧ).
Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση και να την υποβάλουν, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, στην ακόλουθη διεύθυνση: Δημοτικό Βρεφοκομείο Θεσσαλονίκης «Ο ΑΓΙΟΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ», 28ης Οκτωβρίου 99, Θεσσαλονίκη, τις εργάσιμες ημέρες και ώρες 8.30 π.μ. έως 2.30 μ.μ.
 
Πληροφορίες:   Μαρίνα  Τσάκωνα,   τηλ.   επικοινωνίας:   2310932601 και 2310911600).
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων από 3-11-2015 μέχρι και 9-11-2015

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ