Οικονομία

Θέση εργασίας στο Δήμο Πύργου

Θέση εργασίας στο Δήμο Πύργου
Θέση εργασίας στο Δήμο Πύργου Ανακοίνωση για την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου έως δύο (2) μήνες, ενός (1) ατόμου για κατεπείγουσες ανάγκες της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών (εορταστικός φωτισμός, αντικατάσταση λαμπτήρων κλπ) του Δήμου μας και των Δημοτικών Ενοτήτων & Κοινοτήτων του Καλλικρατικού Δήμου Πύργου,

που εδρεύει στον Πύργο, και συγκεκριμένα την εξής ειδικότητα, με τα αντίστοιχα τυπικά προσόντα και την αντίστοιχη χρονική περίοδο:

ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ ΕΙΔΙΚΑ ΤΥΠΙΚΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΤΟΜΩΝ ΑΠΟ -ΕΩΣ

ΔΕ ΧΕΙΡΙΣΤΗΣ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΟΣ ΕΡΓΟΥ (ΚΑΛΑΘΟΦΟΡΟ ΟΜΑΔΑΣ Γ', ΤΑΞΗΣ

ΔΙ)

ΚΥΡΙΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ:

1. Άδεια μηχανοδηγού - χειριστή μηχανημάτων εκτέλεσης τεχνικών έργων ομάδας Γ' τάξης Δ' ή άδεια χειριστή μηχανημάτων έργου (Μ.Ε) ομάδας Β' ειδικότητας 2 του Π.Δ. 113/2012 για τα Μ.Ε 2.5 της κατάταξης του άρθρου 2 της απόφασης με αριθμ. οικ.1032/166/Φ. Γ. 9.6.4(Η)/5.3.2013

2. Ομώνυμος ή αντίστοιχος τίτλος ΙΕΚ ή Τεχνικού
Επαγγελματικού Εκπαιδευτηρίου Α' ή Β' κύκλου
σπουδών ή Ενιαίου Πολυκλαδικού Λυκείου ή
Τεχνικού Επαγγελματικού Λυκείου ή Τεχνικών
Επαγγελματικών Σχολών δευτεροβάθμιας
εκπαίδευσης ή Σχολών Μαθητείας του Ο.Α.Ε.Δ. του ν.
1346/1983 ή άλλος ισότιμος τίτλος σχολικών
μονάδων της ημεδαπής ή αλλοδαπής, αντίστοιχης
ειδικότητας, ο οποίος οδηγεί στην απαιτούμενη άδεια
άσκησης επαγγέλματος.

Γίνεται επίσης δεκτός οποιοσδήποτε τίτλος μεταδευτεροβάθμιας εκπαίδευσης (ΙΕΚ) ή δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης ή άλλος ισότιμος και αντίστοιχος τίτλος σχολικών μονάδων της ημεδαπής ή αλλοδαπής, υπό την προϋπόθεση ότι ο υποψήφιος υποβάλλει βεβαίωση της αρμόδιας για την έκδοση της άδειας υπηρεσίας, ότι η απαιτούμενη άδεια άσκησης επαγγέλματος χορηγήθηκε βάσει του συγκεκριμένου τίτλου είτε αυτοτελώς είτε με συνυπολογισμό και εμπειρίας.

3. Ισχύουσα άδεια οδήγησης Β' ή Γ' κατηγορίας.
ΠΡΟΣΟΝΤΑ Α' ΕΠΙΚΟΥΡΙΑΣ:

Εφόσον οι θέσεις δεν καλυφθούν από υποψηφίους με τα ανωτέρω προσόντα, επιτρέπεται η κάλυψή τους από υποψηφίους με:

1. Άδεια μηχανοδηγού - χειριστή μηχανημάτων
εκτέλεσης τεχνικών έργων ομάδας Γ' τάξης Δ' ή άδεια
χειριστή μηχανημάτων έργου (Μ.Ε) ομάδας Β'
ειδικότητας 2 του Π.Δ. 113/2012 για τα Μ.Ε 2.5 της
κατάταξης του άρθρου 2 της απόφασης με αριθμ.

οικ.1032/166/Φ.Γ.9.6.4(Η)/5.3.2013.

2. Ομώνυμο ή αντίστοιχο απολυτήριο τίτλο
αναγνωρισμένης κατώτερης τεχνικής σχολής της
ημεδαπής ή ισότιμο και αντίστοιχο τίτλο σχολής της
αλλοδαπής ο οποίος οδηγεί στην απαιτούμενη άδεια
άσκησης επαγγέλματος.

Γίνεται επίσης δεκτός οποιοσδήποτε τίτλος


αναγνωρισμένης κατώτερης τεχνικής σχολής της ημεδαπής ή αλλοδαπής, υπό την προϋπόθεση ότι ο υποψήφιος υποβάλλει βεβαίωση της αρμόδιας, για την έκδοση της άδειας, υπηρεσίας, ότι η απαιτούμενη άδεια άσκησης επαγγέλματος χορηγήθηκε βάσει του συγκεκριμένου τίτλου είτε αυτοτελώς είτε με συνυπολογισμό και εμπειρίας.

3. Ισχύουσα άδεια οδήγησης Β' ή Γ' κατηγορίας.

ΠΡΟΣΟΝΤΑ B' ΕΠΙΚΟΥΡΙΑΣ:

Εφόσον οι θέσεις δεν καλυφθούν από υποψηφίους με τα ανωτέρω προσόντα, επιτρέπεται η κάλυψή τους από υποψηφίους με:

1 . Άδεια μηχανοδηγού - χειριστή μηχανημάτων εκτέλεσης τεχνικών έργων ομάδας Γ' τάξης Δ' ή άδεια χειριστή μηχανημάτων έργου (Μ.Ε) ομάδας Β' ειδικότητας 2 του Π.Δ. 113/2012 για τα Μ.Ε 2.5 της κατάταξης του άρθρου 2 της απόφασης με αριθμ.

οικ.1032/166/Φ.Γ.9.6.4(Η)/5.3.2013

  1. Απολυτήριο τίτλο Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης (δηλ. απολυτήριο τριταξίου Γυμνασίου ή απολυτήριο Δημοτικού σχολείου (για υποψηφίους που έχουν αποφοιτήσει μέχρι και το 1980) ή ισοδύναμο απολυτήριο τίτλο κατώτερης τεχνικής σχολής του Ν.Δ.580/1970 ή απολυτήριο τίτλο εργαστηρίων ειδικής επαγγελματικής εκπαίδευσης και κατάρτισης, του άρθ. 1 του Ν. 2817/2000 της ημεδαπής ή άλλο ισότιμο τίτλο της αλλοδαπής και αντίστοιχη εμπειρία τουλάχιστον τριών (3) ετών, μετά την απόκτηση της άδειας άσκησης επαγγέλματος.
  2. Ισχύουσα άδεια οδήγησης Β' ή Γ' κατηγορίας. ΠΡΟΣΟΝΤΑ Γ' ΕΠΙΚΟΥΡΙΑΣ:

Εφόσον οι θέσεις δεν καλυφθούν από υποψηφίους με την ανωτέρω εμπειρία, επιτρέπεται η κάλυψή τους με αντίστοιχη εμπειρία τουλάχιστον έξι (6) μηνών, μετά την απόκτηση της άδειας άσκησης επαγγέλματος και τα τυπικά προσόντα της Β'

1

14/12/2015 έως

13/02/2016

ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ-ΑΝΑΡΤΗΣΗ
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν αίτηση στα γραφεία της υπηρεσίας μας ΔΗΜΟΣ ΠΥΡΓΟΥ, Τ.Κ. 27 100 ΠΥΡΓΟΣ ΗΛΕΙΑΣ, Τηλ. 26213-62605, (Αρμόδιος υπάλληλος: Κιούλου Ελένη), εντός προθεσμίας έως 11/12/2015 που αρχίζει από την επομένη ημέρα της ανάρτησης της παρούσας στο χώρο ανακοινώσεων του Δημοτικού Καταστήματος και των Τοπικών Κοινοτήτων.