Οικονομία

«Μασάζ» Τσίπρα σε βουλευτές για Ασφαλιστικό και συντάξεις

«Μασάζ» Τσίπρα σε βουλευτές για Ασφαλιστικό και συντάξεις «Μασάζ» Τσίπρα σε βουλευτές για Ασφαλιστικό και συντάξεις
«Μασάζ» Τσίπρα σε βουλευτές για Ασφαλιστικό και συντάξεις Συναντήσεις με τους βουλευτές περιφέρειας του ΣΥΡΙΖΑ πραγματοποίησε ο Αλέξης Τσίπρας, ενόψει των κρίσιμων ψηφοφοριών στη Βουλή για τα προαπαιτούμενα και το ασφαλιστικό.

Η κυβέρνηση διαμηνύει πως πρόκειται για προγραμματισμένες επαφές, ώστε να γίνει ενημέρωση για τα προβλήματα της περιφέρειας ,ωστόσο, δεδομένης της χρονικής συγκυρίας, θεωρείται βέβαιο ότι αναδείχτηκε από τον πρωθυπουργό η σημασία της διατήρησης της κυβερνητικής πλειοψηφίας των 153.

Όπως μεταδίδει το Mega, σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρωθυπουργός διαβεβαίωσε πως δεν πρόκειται να γίνουν περικοπές στις κύριες συντάξεις, ενώ αναφέρθηκε και στις δύο κρίσιμες μάχες που έχει μπροστά της η κυβέρνηση, το ασφαλιστικό και το πακέτο με τα προαπαιτούμενα. Μεγάλο “αγκάθι” όπως επισήμανε είναι το θέμα των “κόκκινων δανείων”.

Επιπρόσθετα, ο Αλέξης Τσίπρας ανέφερε ότι η κυβέρνηση είναι διατεθειμένη να κάνει υποχωρήσεις, σε ζητήματα όμως ήσσονος σημασίας που θα έχουν τις λιγότερο δυνατές κοινωνικές συνέπειες.