Οικονομία

Σκληραίνουν την στάση τους οι αγρότες - 24ωρος αποκλεισμός στις Αφίδνες

Σκληραίνουν την στάση τους οι αγρότες - 24ωρος αποκλεισμός στις Αφίδνες Σκληραίνουν την στάση τους οι αγρότες - 24ωρος αποκλεισμός στις Αφίδνες
Σκληραίνουν την στάση τους οι αγρότες - 24ωρος αποκλεισμός στις Αφίδνες Σκληραίνει και το μέτωπο των αγροτών της Αττικής μέρα με την μέρα, την ώρα που ανά την Ελλάδα τα μπλόκα ενισχύονται και οι αποκλεισμοί δρόμων είναι πλέον πολύωροι.

Τον 24ωρο αποκλεισμό των διοδίων στις Αφίδνες αποφάσισαν οι ανθοπαραγωγοί για την Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου, ημέρα γενικής πανελλαδικής απεργίας, αντιδρώντας στην ασφαλιστική και φορολογική μεταρρύθμιση.

Οι αγρότες επισημαίνουν ότι από τα διόδια θα περνούν μόνο όσοι αποδεδειγμένα πάνε στο συλλαλητήριο που είναι προγραμματισμένο για εκείνη την ημέρα.

Εν τω μεταξύ, αύριο το απόγευμα στα διόδια των Αφιδνών έχει προγραμματιστεί συνάντηση των παραγωγών με ελεύθερους επαγγελματίες και επιστήμονες, συστήνοντας κοινό μέτωπο, όπως είχε γίνει την περασμένη εβδομάδα στο Κάστρο.

Σημειώνεται ακόμα ότι οι παραγωγοί της περιοχής σήμερα πραγματοποιούν συμβολικούς αποκλεισμούς των διοδίων στις Αφίδνες, από τις 12:00 έως τις 14:00 και από τις 19.00 έως τις 21.00.

Την ίδια ώρα, στο μπλόκο του Μαρκόπουλου Αττικής οι αγρότες θα προχωρήσουν σε αποκλεισμούς δρόμων από τις 5 το απόγευμα έως τις 8 το βράδυ.