Οικονομία

Η μικρομεσαία επιχειρηματικότητα στο επίκεντρο συνάντησης στην Περιφέρεια Κρήτης

Η μικρομεσαία επιχειρηματικότητα στο επίκεντρο συνάντησης στην Περιφέρεια Κρήτης Η μικρομεσαία επιχειρηματικότητα στο επίκεντρο συνάντησης στην Περιφέρεια Κρήτης
Με τον πρόεδρο της Ελληνικής Συνομοσπονδίας Εμπορίου Επιχειρηματικότητας Βασίλη Κορκίδη συναντήθηκε ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης, τονίζοντας ότι στηρίζει τους μικρομεσαίους επιχειρηματίες και τα προγράμματα που τους αφορούν.

Στη συνάντηση παραβρέθηκαν επίσης εκπρόσωποι της Συνομοσπονδίας, ο Αντιπεριφερειάρχης Αντίπας Σηφάκης, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Ηρακλείου Μανώλης Αλιφιεράκης, το Δ.Σ του Εμπορικού συλλόγου με επικεφαλής τον πρόεδρο Μανόλη Κουμαντάκη κ.α όπου εξετάστηκαν τα προβλήματα των μικρομεσαίων επιχειρήσεων και οι δυνατότητες αντιμετώπισης τους, ενώ έγινε συζήτηση για την ίδρυση open mall στην Κρήτη.

«Η Κρήτη έχει τα χαρακτηριστικά και τις υποδομές ανοιχτού εμπορίου να λειτουργήσει open mall, όπως λειτουργούν ήδη σε Πειραιά, Θεσσαλονίκη, Πάτρα, Αλεξανδρούπολη» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Κορκίδης.

Ακόμη, ο πρόεδρος της Ελληνικής Συνομοσπονδίας Εμπορίου Επιχειρηματικότητας αλλά και οι παριστάμενοι εκπρόσωποι, ευχαρίστησαν τον Περιφερειάρχη και τους συνεργάτες του για την στήριξη του κλάδου των μικρομεσαίων επιχειρήσεων του εμπορίου.