Οικονομία

Προσλαμβάνονται γραμματείς σε δικαστήρια απο τις λίστες του ΑΣΕΠ

Προσλαμβάνονται γραμματείς σε δικαστήρια απο τις λίστες του ΑΣΕΠ Προσλαμβάνονται γραμματείς σε δικαστήρια απο τις λίστες του ΑΣΕΠ
Διορίζονται 10 επιτυχόντες του ειδικού διαγωνισμού του Υπουργείου Δικαιοσύνης με ΦΕΚ που εκδόθηκε σήμερα στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως σε θέσεις γραμματέων σε δικαστήρια της χώρας.

Η απόφαση για τον διορισμό των επιτυχόντων του ΑΣΕΠ σε δικαστήρια της χώρας λήφθηκε μετά από απόφαση της Επιτροπής της Π.Υ.Σ 33/2006 βάσει της οποίας δόθηκε η έγκριση για την κίνηση των διαδικασιών πρόσληψης, μεταξύ άλλων και δέκα (10) δικαστικών υπάλληλων κατηγορίας ΔΕ από τους επιτυχόντες ειδικού διαγωνισμού.

Η απόφαση λήφθηκε λόγω της επιτακτικής ανάγκης ενίσχυσης σε προσωπικό του κλάδου Γραμματέων των δικαστηρίων και δικαστικών υπηρεσιών της χώρας.

Σύμφωνα με την απόφαση διορίζονται επιτυχόντες του ειδικού διαγωνισμού του Υπουργείου Δικαιοσύνης βάσει της Προκήρυξης 5223 οικ/23.1.2009 (ΦΕΚ 23/Τεύχος Προκηρύξεων ΑΣΕΠ/2−2−2009,δέκα (10) σε κενές οργανικές θέσεις του κλάδου Γραμματέων κατηγορίας ΔΕ του τομέα των Πολιτικών και Ποινικών Δικαστηρίων και Εισαγγελιών ως ακολούθως:

dikastiria54854544