Οικονομία

Προσλήψεις στη ΔΕΗ ΥΗΣ Άγρα

Προσλήψεις στη ΔΕΗ ΥΗΣ Άγρα
Σύμφωνα με την παρ 2 του άρθρου 29 του Ν.3229/2004, η ΔΕΗ Α.Ε. ανακοινώνει την πρόοληψη έκτακτου προοωπικού (εργάτες), για απαοχόληοη που δε θα υπερβαίνει κατ' άτομο τα 60 ημερομίοθια οε δωδεκάμηνο χρονικό διάστημα ουνολικού αριθμού τριών ( 3 ) ατόμων για κάλυψη εποχιακών και πρόσκαιρων αναγκών του ΥΗΣ Άγρα, με κύρια απαοχόληοη την συντήρηση αναχωμάτων (χειρονακτική εργαοία με οκαπτικά εργαλεία).

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να υποβάλλουν υποψηφιότητα ουμπληρώνοντας την Αίτηοη-Υπεύθυνη Δήλωοη οτην υπηρεοιακή μονάδα του ΥΗΣ Άγρα (Γραμματεία, τηλέφωνο 23810-26174) από Τρίτη 08 Μαρτίου 2016 μέχρι Τρίτη 15 Μαρτίου 2016 και ώρα 14:00).

Κατά την διαδικαοία επιλογής και πέραν της καταλληλότητας του κάθε υποψηφίου για την ουγκεκριμένη εργαοία, θα λαμβάνονται υπ όψη ενδεικτικά και ΟΧΙ περιοριοτικά, κριτήρια όπως : -Εντοπιότητα
-Ανεργία και χρονικό διάοτημα αυτής -Στοιχεία οικογενειακής κατάοταοης -Στοιχεία κοινωνικής κατάοταοης -Προηγούμενη εμπειρία οτη ΔΕΗ εντός 3 χρόνων.

Η επιλογή θα γίνει από επιτροπή της Επιχείρηοης. Εφιοτούμε την προοοχή οτους ουμμετέχοντες ότι οι προολήψεις αφορούν ανειδίκευτους εργάτες και όχι άλλης ειδικότητας. Η επαναπρόοληψη των ατόμων αποκλείεται πριν παρέλθουν 12 μήνες απ τη λήξη προηγούμενης απαοχόληοης.