Opinions

Έλληνας πρωθυπουργός παριστάνει «μεταμφιεσμένος» τον αριστερό!

Έλληνας πρωθυπουργός παριστάνει «μεταμφιεσμένος» τον αριστερό!
Του Τάσου Σκλάβου Σάλος έχει προκληθεί με την ατυχή έμπνευση δυο δημοσιογράφων να μασκαρευτούν και να παρακολουθούν από απόσταση αναπνοής την παρουσία του Νίκου Παππά στη Νέα Υόρκη, ο οποίος πήγε να προετοιμάσει την έλευση του πρωθυπουργoύ, Αλέξη Τσίπρα, για την συνέλευση του ΟΗΕ στην αμερικανική μεγαλούπολη.

Οι «δαιμόνιοι» δημοσιογράφοι αποκαλύφθηκαν και τώρα φαίνεται να έχουν μπελάδες με την αμερικανική δικαιοσύνη, αφού κατηγορούνται ακόμα και για πλαστογραφία. Οι δημοσιογράφοι προέρχονται από τα κανάλια που δεν κατάφεραν να πάρουν άδεια και θέλησαν να καταδείξουν τις διακοπές που κάνει ο Νίκος Παππάς στην Νέα Υόρκη, τον οποίο κατηγορούν πως κάνει προκλητική dolce vita, αφού έχει λευκή ατζέντα στις ΗΠΑ.

Όλα αυτά τα κομικοτραγικά συμβαίνουν στην Νέα Υόρκη, όμως οι Έλληνες πολίτες δεν φαίνονται να γελάνε ιδιαίτερα, ερχόμενοι καθημερινά αντιμέτωποι με την φοροκαταιγίδα που έχει εξαπολύσει η κυβερνηση και με τις συντάξεις συνεχώς μειωμένες.

Μια κυβέρνηση που έχει για μπροστάρη, έναν πρωθυπουργό, ο οποίος εδώ και δύο χρόνια παριστάνει μασκαρεμένος τον αριστερό ηγέτη, πολύ πιο πετυχημένα από τους δύο δημοσιογράφους.

Ένας «αριστερός» που έχει παραδοθεί άνευ όρων στις ορέξεις της Τρόικα, μειώνει συντάξεις, αυξάνει φόρους, εξαφανίζει το ΕΚΑΣ, μοιράζει κάρτες σίτισης, ιδιωτικοποιεί τα πάντα, αυξάνει τον ΕΝΦΙΑ που θα καταργούσε και ανεβαίνει στη ΔΕΘ συνοδεία 5.000 αστυνομικών για να προφυλαχτεί από την «αγάπη» του κόσμου.

Ενώ στην επόμενη φάση της αξιολόγησης που έρχεται σύντομα, θα συναινέσει στην πλήρη διάλυση της αγοράς εργασίας, των ομαδικών απολύσεων, της περαιτέρω συμπίεσης των μισθών. Όλα αυτά βέβαια υπέρ των αδύναμων πολιτών και στο όνομα της Αριστεράς που πιστά υπηρετεί.