Παιδεία

Ποια σχολεία θα είναι αύριο Τετάρτη κλειστά λόγω κακοκαιρίας

Ποια σχολεία θα είναι αύριο Τετάρτη κλειστά λόγω κακοκαιρίας
Ο χιονιάς έφερε και κλειστά σχολεία αύριο Τετάρτη 30 Νοεμβρίου, αφού δήμοι που χτυπά η κακοκαιρία ανακοινώνουν ότι οι μαθητές δεν θα κάνουν μαθήματα αύριο ενώ σε άλλες περιπτώσεις τα μαθήματα θα ξεκινήσουν μια ώρα αργότερα

Ειδικότερα με απόφαση του Δημάρχου Φλώρινας τα σχολεία της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης Φλώρινας, θα παραμείνουν κλειστά την Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2016, λόγω των χαμηλών θερμοκρασιών που επικρατούν στην περιοχή. Οι παιδικοί σταθμοί θα λειτουργήσουν κανονικά.

Μία διδακτική ώρα αργότερα θα ξεκινήσουν τη λειτουργία τους, με απόφαση του δημάρχου Κοζάνης, Λευτέρη Ιωαννίδη, τα σχολεία της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του δήμου, λόγω πρόβλεψης πολύ χαμηλών θερμοκρασιών και συνεχιζόμενης χιονόπτωσης , την Τετάρτη 30 Νοεμβρίου. Η ώρα προσέλευσης για τα νηπιαγωγεία θα είναι 9.20-9.30. Οι αίθουσες των σχολείων θα είναι κανονικά ανοιχτές από τις 8.15 το πρωί, ενώ οι παιδικοί σταθμοί θα λειτουργήσουν κανονικά. Τα δρομολόγια των ΚΤΕΛ Αστικών Γραμμών και των ΚΤΕΛ Κοζάνης θα τροποποιηθούν αναλόγως.

Με απόφαση του Δημάρχου Σερβίων Βελβεντού Αθανάσιου Κοσματόπουλου, τα σχολεία αύριο Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2016, λόγω των άσχημων καιρικών συνθηκών, θα λειτουργήσουν ως εξής:

ΔΕ Καμβουνίων – Λιβαδερού τα σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης θα λειτουργήσουν 2 ώρες αργότερα (10π.μ.), ενώ κλειστά θα παραμείνουν τα νηπιαγωγεία και οι παιδικοί σταθμοί.
ΔΕ Βελβεντού τα σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης θα λειτουργήσουν 1 ώρα αργότερα (9.05 π.μ.).
ΔΕ Σερβίων τα σχολεία Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης θα λειτουργήσουν 1 ώρα αργότερα, ενώ τα σχολεία Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης θα λειτουργήσουν 2 ώρες αργότερα (λόγω μετακίνησης. μαθητών από άλλες Τοπικές Κοινότητες).

Κλειστά θα είναι αύριο και τα σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης στον δήμο Φλώρινας. Οι παιδικοί σταθμοί θα λειτουργήσουν κανονικά.
Στον δήμο Κοζάνης τα σχολεία της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης θα ξεκινήσουν την λειτουργία τους μια διδακτική ώρα αργότερα. Η ώρα προσέλευσης για τα νηπιαγωγεία θα είναι 9.20 - 9.30. Οι παιδικοί σταθμοί θα λειτουργήσουν κανονικά.

Το άρθρο θα ανανεώνεται με νεότερες ανακοινώσεις δήμων