Παιδεία

Η Δημοτική Βιβλιοθήκη Αλίμου online!

Η Δημοτική Βιβλιοθήκη Αλίμου online!
Η Δημοτική Βιβλιοθήκη Αλίμου αναβαθμίζεται και προσφέρει ανοικτή πρόσβαση στον κατάλογο της, σε όλους τους χρήστες του Διαδικτύου από τη διεύθυνση www.vivliothiki.gr.

Από τώρα και στο εξής οι χρήστες έχουν ελεύθερη πρόσβαση στον κατάλογο της βιβλιοθήκης όποια ώρα επιθυμούν.

Στην κεντρική σελίδα της Ιστοσελίδας μπορείτε να αναζητήσουν το βιβλίο που επιθυμούν και να ελέγξουν εάν υπάρχει στη Βάση Δεδομένων της Βιβλιοθήκης, αλλά και να αντλήσουν πληροφορίες σχετικά με αυτό.

Η αναζήτηση και ο εντοπισμός του υλικού γίνεται με τον πιο φιλικό προς τον χρήστη τρόπο (πλήρης τίτλος/λέξεις από τον τίτλο/ISΒN/συγγραφέα/εκδότη). Επίσης μέσω του email Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. μπορούν να κάνουν κράτηση του βιβλίου που τους ενδιαφέρει, αναφέροντας τον κωδικό του βιβλίου και τον προσωπικό του κωδικό.

Η Βιβλιοθήκη ενημερώνει τακτικά την βάση δεδομένων σχετικά με τις αλλαγές που γίνονται σε τίτλους ή στα στοιχεία της συλλογής, ώστε να ενημερώνεται αυτομάτως ο κατάλογος. Σταθερή επιδίωξη αποτελεί η αύξηση και η ποιοτική βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών προς τους δημότες.