Παιδεία

ΕΚΠΑ :Παράταση για τα διδακτικά βιβλία και τα συγγράμματα

ΕΚΠΑ :Παράταση για τα διδακτικά βιβλία και τα συγγράμματα ΕΚΠΑ :Παράταση για τα διδακτικά βιβλία και τα συγγράμματα
ΕΚΠΑ :Παράταση για τα διδακτικά βιβλία και τα συγγράμματα Την παράταση των δηλώσεων και της διανομής διδακτικών βιβλίων χειμερινού εξαμήνου ακαδημαϊκού έτους 2013-2014 καθώς και την νέα καταληκτική ημερομηνία για τη διανομή των συγγραμμάτων στους φοιτητές του ανακοινώνει το ΕΚΠΑ.

To Πανεπιστήμιο Αθηνών ανακοινώνει ότι, προκειμένου να διασφαλιστεί η κάλυψη των διδακτικών αναγκών των πρωτοετών φοιτητών που δεν έχουν ακόμη εγγραφεί ή δεν έχουν λάβει τους απαραίτητους ηλεκτρονικούς κωδικούς από τις Γραμματείες των Τμημάτων τους, παρατείνεται εκ νέου η προθεσμία για την υποβολή των δηλώσεων διδακτικών βιβλίων από τους φοιτητές για το τρέχον χειμερινό εξάμηνο έως και τη Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου 2014.

Επίσης ως νέα καταληκτική ημερομηνία για τη διανομή των συγγραμμάτων στους φοιτητές ορίζεται η Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου 2014.

Παρακαλούνται οι Γραμματείες των Τμημάτων ή Σχολών των Ανωτάτων Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων και των Προγραμμάτων Σπουδών των Ανωτάτων Εκκλησιαστικών Ακαδημιών να μεριμνήσουν για την ολοκλήρωση της διαδικασίας χορήγησης των ηλεκτρονικών κωδικών ώστε οι φοιτητές να έχουν τη δυνατότητα να υποβάλλουν δηλώσεις και να παραλάβουν τα διδακτικά τους βιβλία αποκλειστικά εντός των ανωτέρω προθεσμιών.

Σε κάθε περίπτωση υπενθυμίζουμε ότι, βάσει του άρθρου 5 της ισχύουσας Φ.1/76244/Β3/30-6-2010 (Β΄957) υπουργικής απόφασης κατά την επιλογή διδακτικών συγγραμμάτων μέσω του πληροφοριακού συστήματος «ΕΥΔΟΞΟΣ» οι φοιτητές οφείλουν να δηλώνουν υπεύθυνα, κατά την έννοια και με τις συνέπειες του Ν. 1599/1986, ότι τα επιλεγόμενα συγγράμματα αντιστοιχούν στα μαθήματα που δηλώνουν στη Γραμματεία του οικείου Τμήματος κατά το τρέχον εξάμηνο σπουδών τους.