Παιδεία

Ιδρύεται Εργαστήριο Μαγειρικής-Ζαχαροπλαστικής στο ΕΕΕΕΚ Πειραιά

Ιδρύεται Εργαστήριο Μαγειρικής-Ζαχαροπλαστικής στο ΕΕΕΕΚ Πειραιά Ιδρύεται Εργαστήριο Μαγειρικής-Ζαχαροπλαστικής στο ΕΕΕΕΚ Πειραιά
Ιδρύεται Εργαστήριο Μαγειρικής-Ζαχαροπλαστικής στο ΕΕΕΕΚ Πειραιά Με κοινή υπουργική απόφαση των υπουργείων Οικονομικών και Παιδείας ιδρύεται Εργαστήριο Μαγειρικής-Ζαχαροπλαστικής στο Εργαστήριο Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης ΕΕΕΕΚ Πειραιά που εντάσσεται στη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση.

Συγκεκριμένα η απόφαση προβλέπει ότι ιδρύεται, από το σχολικό έτος 2013-2014, το Εργαστήριο Μαγειρικής-Ζαχαροπλαστικής στο Εργαστήριο Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης (Ε.Ε.Ε.Ε.Κ) της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Πειραιά και της Περιφερειακής Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αττικής, ως ακολούθως: ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Π.Ε. & Δ.Ε. ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Δ.Ε. ΠΕΙΡΑΙΑ.

ώς ετήσια δαπάνη καθορίζεται τα 10.000 ευρώ περίπου, από την αντιμετώπιση των εξόδων λειτουργίας του Ε.Ε.Ε.Ε.Κ Πειραιά, η οποία κατά το τρέχον οικ. έτος περιορίζεται με επιμέρους κατανομή του ως άνω ποσού στο ιδρυόμενο εργαστήριο.Η εν λόγω δαπάνη θα καλύπτεται από τους ΚΑΠ του οικείου Ο.Τ.Α.

Επίσης δαπάνη ύψους 22.000 € για την αγορά του εξοπλισμού του ως άνω εργαστηρίου, η οποία θα καλυφθεί από το Credit Suisse ΕΜΕΑ Foundation