Παιδεία

Προκήρυξη πρόσληψης διευθυντών στα Σχολεία Δεύτερης Ευκαιρίας

Προκήρυξη πρόσληψης διευθυντών στα Σχολεία Δεύτερης Ευκαιρίας
Προκήρυξη πρόσληψης διευθυντών στα Σχολεία Δεύτερης Ευκαιρίας Η Γενική Γραμματεία Διά Βίου Μάθησης (Γ.Γ.Δ.Β.Μ.) καλεί εκπαιδευτικούς της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης με τετραετή τουλάχιστον εκπαιδευτική υπηρεσία, η οποία θα αποδεικνύεται από αντίστοιχο αναλυτικό πιστοποιητικό υπηρεσιακής κατάστασης, να υποβάλλουν αίτηση για την πλήρωση την πλήρωση με επιλογή 63 θέσεων Διευθυντών στα Σχολεία Δεύτερης Ευκαιρίας, για το σχολικό έτος 2014-2015

όπως κατωτέρω αναφέρονται:
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΣΔΕ ΑΓ. ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ
 
ΣΔΕ ΑΧΑΡΝΩΝ

ΣΔΕ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

1ο ΣΔΕ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ

2ο ΣΔΕ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ (ΦΥΛΑΚΕΣ)

ΣΔΕ ΠΑΛΛΗΝΗΣ

ΣΔΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

ΣΔΕ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

1ο ΣΔΕ (ΝΕΑΠΟΛΗΣ) ΘΕΣ/ΚΗΣ

2ο ΣΔΕ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

3ο ΣΔΕ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ (ΦΥΛΑΚΕΣ)

ΣΔΕ ΠΥΛΑΙΑΣ-ΧΟΡΤΙΑΤΗ

ΣΔΕ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ- ΕΥΟΣΜΟΥ

ΣΔΕ ΛΑΓΚΑΔΑ

ΣΔΕ ΔΕΛΤΑ

ΣΔΕ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ

ΣΔΕ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ

ΣΔΕ ΣΕΡΡΩΝ

ΣΔΕ ΝΑΟΥΣΑΣ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ - ΘΡΑΚΗΣ

ΣΔΕ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ
ΣΔΕ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ

ΣΔΕ ΔΡΑΜΑΣ

ΣΔΕ ΚΑΒΑΛΑΣ

ΣΔΕ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ
 
ΣΔΕ ΞΑΝΘΗΣ

    ΣΔΕ ΣΑΠΩΝ    
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

ΣΔΕ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ

ΣΔΕ ΚΟΖΑΝΗΣ

1Ο ΣΔΕ ΓΡΕΒΕΝΩΝ (ΦΥΛΑΚΕΣ)

ΣΔΕ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ

ΣΔΕ ΒΟΛΟΥ 1Ο ΣΔΕ ΛΑΡΙΣΑΣ
2Ο ΣΔΕ ΛΑΡΙΣΑΣ (ΦΥΛΑΚΕΣ)

ΣΔΕ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ

1Ο ΣΔΕ ΤΡΙΚΑΛΩΝ

2Ο ΣΔΕ ΤΡΙΚΑΛΩΝ (ΦΥΛΑΚΕΣ)

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

ΣΔΕ ΟΡΧΟΜΕΝΟΥ

1Ο ΣΔΕ ΕΛΑΙΩΝΑ ΘΗΒΩΝ (ΦΥΛΑΚΕΣ)

1Ο ΣΔΕ ΔΟΜΟΚΟΥ (ΦΥΛΑΚΕΣ)

ΣΔΕ ΛΑΜΙΑΣ

ΣΔΕ ΑΜΦΙΣΣΑΣ

ΣΔΕ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

ΣΔΕ ΜΑΝΤΟΥΔΙΟΥ-ΛΙΜΝΗΣ-ΑΓΙΑΣ ΑΝΝΑΣ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

ΣΔΕ ΑΓΡΙΝΙΟΥ

ΣΔΕ ΠΑΤΡΑΣ

ΣΔΕ ΠΥΡΓΟΥ
 
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΗΠΕΙΡΟΥ

ΣΔΕ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ

ΣΔΕ ΑΡΤΑΣ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ

ΣΔΕ ΑΣΣΟΥ - ΛΕΧΑΙΟΥ

ΣΔΕ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ

ΣΔΕ ΝΑΥΠΛΙΟΥ

ΣΔΕ ΣΠΑΡΤΗΣ

ΣΔΕ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΡΗΤΗΣ

ΣΔΕ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ

ΣΔΕ ΧΑΝΙΩΝ

ΣΔΕ ΤΥΛΙΣΟΥ Ν. ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

ΣΔΕ ΡΕΘΥΜΝΟΥ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΒΟΡΕΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ

ΣΔΕ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ

ΣΔΕ ΧΙΟΥ

ΣΔΕ ΣΑΜΟΥ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ

ΣΔΕ ΡΟΔΟΥ

ΣΔΕ ΣΥΡΟΥ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ

ΣΔΕ ΚΕΡΚΥΡΑΣ

Οι ενδιαφερόμενοι εκπαιδευτικοί μπορούν να υποβάλουν αίτηση για ένα μόνο Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας.

Οι ενδιαφερόμενοι έχουν δικαίωμα να υποβάλουν μία μόνο αίτηση, είτε για τη θέση του Διευθυντή είτε για τη θέση του Υποδιευθυντή.
 
Α. ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΕΣ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
Οι υποψήφιοι για τις θέσεις Υποδιευθυντών ΣΔΕ θα πρέπει να είναι εν ενεργεία εκπαιδευτικοί του Υπουργείου Παιδείας & Θρησκευμάτων Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, με τέσσερα (4) χρόνια εκπαιδευτική υπηρεσία.
Δεν επιλέγεται ως υποδιευθυντής ΣΔΕ εκπαιδευτικός ο οποίος έχει καταδικαστεί τελεσίδικα για πειθαρχικό παράπτωμα από αυτά που ορίζονται στο άρθρο 109 του Υπαλληλικού Κώδικα (ν. 3528/2007, Φ.Ε.Κ. 26 Α' όπως τροποποιήθηκε και ισχύει με το Ν. 4057/2012, Φ.Ε.Κ. 54 Α') ή για τον οποίο συντρέχουν τα κωλύματα διορισμού της παραγράφου 1 του άρθρου 8 του ίδιου Κώδικα.
Β. ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ ΥΠΟΔΙΕΥΘΥΝΤΗ Σ.Δ.Ε.
Οι αρμοδιότητες και τα καθήκοντα  του Υποδιευθυντή  του Σχολείων Δεύτερης Ευκαιρίας περιγράφονται αναλυτικά στο άρθρο 27 του ν. 4186/2013 (ΦΕΚ Α' 193) «Αναδιάρθρωση της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και Λοιπές Διατάξεις αρμοδιότητας ΥΠΑΙΘ» Η θητεία των υποδιευθυντών είναι διετής, λογίζεται ως χρόνος άσκησης διδακτικών καθηκόντων και λήγει 31-8-2016.
Οι υποδιευθυντές των ΣΔΕ δεν δικαιούνται το επίδομα θέσης ευθύνης σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 18, του ν. 4024/2011 (Α' 226).

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ
1.    Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να υποβάλουν αίτηση υποψηφιότητας στη διαδικασία επιλογής εντός αποκλειστικής προθεσμίας η οποία άρχεται από 27 Ιουνίου ημέρα Παρασκευή και λήγει 8 Ιουλίου 2014 ημέρα Τρίτη.
Οι αιτήσεις με τον φάκελο των δικαιολογητικών θα πρέπει να έχουν περιέλθει στη Γ.Γ.Δ.Β.Μ. με ευθύνη των υποψηφίων, ήτοι έως 8 Ιουλίου, ημέρα Τρίτη και ώρα 15:00 στα γραφεία της ΓΓΔΒΜ.
Μετά τη λήξη της ανωτέρω προθεσμίας κανένας φάκελος δεν γίνεται δεκτός, ακόμα κι αν φέρει σήμανση εμπρόθεσμης ημερομηνίας κατάθεσης του ταχυδρομείου.
Οι ενδιαφερόμενοι οφείλουν να μεριμνήσουν για το εμπρόθεσμο της υποβολής των αιτήσεων τους με το φάκελο των δικαιολογητικών, εντός της ανωτέρω καθοριζόμενης προθεσμίας. Το εμπρόθεσμο της κατάθεσης αποδεικνύεται από το πρωτόκολλο παραλαβής της Γενικής Γραμματείας Διά Βίου Μάθησης
Η έντυπη αίτηση υποψηφιότητας θα είναι διαθέσιμη την ιστοσελίδα της Γ.Γ.Δ.Β.Μ. (www. gslll.edu.gr/Ανακοινώσεις). Οι υποψήφιοι μπορούν να εκδηλώσουν ενδιαφέρον για κατάταξη στον πίνακα κάθε ΣΔΕ.
2.    Στις αιτήσεις θα πρέπει να επισυνάπτονται:

•    Αναλυτικό πιστοποιητικό υπηρεσιακών μεταβολών από το οποίο να προκύπτει ο ακριβής χρόνος Εκπαιδευτικής Υπηρεσίας
•    Υπεύθυνη δήλωση του ν.1599/86 ότι α) ο εκπαιδευτικός δεν έχει καταδικαστεί τελεσίδικα για πειθαρχικό παράπτωμα από τα οριζόμενα στην παρ.2 του άρθρου 109 του Υπαλληλικού κώδικα (ν.3528/2007 ΦΕΚ 26 τ. Α') και β) δεν συντρέχουν τα κωλύματα διορισμού της παρ.1 του άρθρου 8 του ίδιου κώδικα..
•    Βιογραφικό σημείωμα
•    Αντίγραφα τίτλων σπουδών, μεταπτυχιακών σπουδών, μετεκπαίδευσης και επιμόρφωσης
•    Αποδεικτικό πιστοποιημένης επιμόρφωσης στις Τεχνολογίες Πληροφορικής Επικοινωνιών
(Τ.Π.Ε.).
•    Αποδεικτικά γνώσης ξένων γλωσσών.
•    Βεβαιώσεις άσκησης καθηκόντων από τις οποίες να προκύπτει η διοικητική εμπειρία όπως περιγράφεται στον πίνακα κριτηρίων μοριοδότησης.
Δε λαμβάνονται υπόψη και δε μοριοδοτούνται έγγραφα που αποτέλεσαν ειδικά προσόντα διορισμού.
Προκειμένου για τίτλους σπουδών που προέρχονται από ιδρύματα ανώτατης εκπαίδευσης της αλλοδαπής, αυτοί πρέπει να είναι αναγνωρισμένοι από το Δ.Ο.Α.Τ.Α.Π./ΔΙ.Κ.Α.Τ.Σ.Α. ή το Ινστιτούτο Τεχνολογικής Εκπαίδευσης (Ι.Τ.Ε.) ή το Συμβούλιο Αναγνώρισης Επαγγελματικών Ισοτιμιών (Σ.Α.Ε.Ι.).
Τυχόν ξενόγλωσσες βεβαιώσεις ή έγγραφα θα πρέπει να έχουν επίσημα μεταφραστεί από την αρμόδια υπηρεσία του Υπουργείου Εξωτερικών ή άλλο αρμόδιο κατά το νόμο όργανο.
Οι βεβαιώσεις ή τα υπηρεσιακά έγγραφα που αφορούν στην υπηρεσιακή κατάσταση και στην άσκηση διοικητικών καθηκόντων θα πρέπει να αναφέρουν χρόνο έναρξης και λήξης.
Τα δικαιολογητικά των υποψηφίων επισυνάπτονται στην αίτηση σύμφωνα με τη σειρά των κριτηρίων του αναλυτικού πίνακα μοριοδότησης.
Προσόντα που δεν αποδεικνύονται με τα αντίστοιχα πιστοποιητικά δε λαμβάνονται υπόψη στη μοριοδότηση και δεν μοριοδοτούνται.
 
3. Οι αιτήσεις και τα παραπάνω δικαιολογητικά υποβάλλονται με ταχυδρομείο, ταχυμεταφορά ή αυτοπροσώπως στη διεύθυνση και για τις ημέρες και ώρες που αναγράφονται στον παρακάτω πίνακα και αποκλειστικά μέχρι τη καταληκτική ημερομηνία, ήτοι 8 Ιουλίου 2014 και ώρα 15.00.
Μετά τη λήξη της προθεσμίας υποβολής των αιτήσεων δε θα γίνεται δεκτή καμία άλλη αίτηση

ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ

Π Ρ Ο Θ Ε Σ Μ Ι Α

Ω Ρ Ε Σ

(σε περίπτωση υποβολής με ταχυμεταφορά ή αυτοπροσώπως)

Γενική Γραμματεία Δια Βίου Μάθησης (Γ.Γ.Δ.Β.Μ.) Τμήμα Διοικητικού Ανδρέα Παπανδρέου 37 Τ.Κ. 151 80, Μαρούσι

Από 27/06/2014 έως 08/07/2014

Γραφείο 0112 Από 9.00 έως 15.00

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ