Παιδεία

Προσλήψεις εκπαιδευτικών στα ΕΠΑΛ για ειδικότητες που έχουν καταργηθεί

Προσλήψεις εκπαιδευτικών στα ΕΠΑΛ για ειδικότητες που έχουν καταργηθεί Προσλήψεις εκπαιδευτικών στα ΕΠΑΛ για ειδικότητες που έχουν καταργηθεί
Προσλήψεις εκπαιδευτικών στα ΕΠΑΛ για ειδικότητες που έχουν καταργηθεί Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος υποψήφιων για πρόσληψη ωρομίσθιου προσωπικού καταργημένων ειδικοτήτων Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης των ΕΠΑΛ και των ΕΠΑΣ κατά το σχολ. έτος 2014-2015, εξέδωσε το υπουργείο Παιδείας

Συγκεκριμένα σύμφωνα με την απόφαση που παρουσιάζει το dikaiologitika.gr από το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων προγραμματίζεται η ανάληψη νομοθετικής πρωτοβουλίας για την παράταση της εφαρμογής των διατάξεων της παρ. 5 του άρθρου 82 ν.4172/2013 (ΦΕΚ 167/23.07.2013 τ.Α΄) και κατά το σχολικό έτος 2014 ,-2015, προκειμένου να διεξαχθούν ομαλά οι προαγωγικές , απολυτήριες και πτυχιακές εξετάσεις των μαθητών των ΕΠΑΛ και ΕΠΑΣ στις καταργημένες ειδικότητες, και να ολοκληρωθεί η φοίτηση στις ως άνω ειδικότητες της Δ’ τάξης Εσπερινών ΕΠΑΛ.

Στο πλαίσιο αυτό, και προκειμένου να κινηθούν οι διαδικασίες για την κατάρτιση των πινάκων ωρομίσθιου προσωπικού στις ανωτέρω ειδικότητες δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης κατά το σχολ. έτος 2014-2015, καλούνται οι υποψήφιοι να υποβάλουν αίτηση με τα απαραίτητα δικαιολογητικά από 19–8–2014 έως και 22–8–2014.

Στην παρακάτω προκήρυξη αναφέρονται αναλυτικά οι ειδικότητες εκπαιδευτικών που έχουν δικαίωμα υποβολής αίτησης με την παρούσα εγκύκλιο καθώς και τα πτυχία και τα λοιπά προσόντα που απαιτούνται για την ένταξη στους πίνακες των αντίστοιχων κλάδων/ειδικοτήτων.

Δείτε εδώ την προκηρυξη