Παιδεία

Καταγγελία - σοκ: «Δεμένη και φιμωμένη η 7χρονη κόρη μου στις τουαλέτες του σχολείου»

Καταγγελία - σοκ: «Δεμένη και φιμωμένη η 7χρονη κόρη μου στις τουαλέτες του σχολείου»
Σε μία αδιανόητη καταγγελία προχώρησε πατέρας 7χρονης μαθήτριας. «Δεμένη και φιμωμένη η κόρη μου στις τουαλέτες του σχολείου».

«Ήταν δεμένη με ταινία στο στόμα στις τουαλέτες του σχολείου», αναφέρει ο πατέρας της 7χρονης μαθήτριας μιλώντας στο Mega.

«Φοβόταν να μιλήσει στο σχολείο και μας τα είπε όλα στο σπίτι», σημείωσε ο ίδιος. Σύμφωνα με όσα περιγράφει ο πατέρας του παιδιού στο Mega, το σχολείο δεν τους ενημέρωσε εγκαίρως.

«Ήμουν στη δουλειά μου και πήρε η μαμά του παιδιού να μου πει ότι η κόρη μας βρέθηκε στις τουαλέτες του σχολείου δεμένη και με ταινία στο στόμα. Όταν έφτασα στο σχολείο, ενημερώθηκα ότι το περιστατικό είχε συμβεί 2 ώρες νωρίτερα» λέει ο πατέρας της 7χρονης.

«Την βρήκαν κάποια κορίτσια στην τουαλέτα. Η μικρή είναι σε σύγχυση, ήταν 2-3 παιδιά που της το έκαναν αυτό, μεγαλύτερα που δεν τα ξέρει», ανέφερε στη συνέχεια.

Για την υγεία του παιδιού ανέφερε πως «σωματικά είναι καλά, αν εξαιρέσει κανείς το σημάδι από την ταινία που έχει στο μάγουλο. Δεν έχει συμβεί κάτι άλλο».

Επιπλέον, ο πατέρας είπε ότι γίνονται όλες οι νόμιμες διαδικασίες, για να εντοπιστεί ποιος είναι πίσω από την επίθεση στην κόρη του.