Παιδεία

Θεσσαλονίκη: Στα 66 της δίνει πανελλήνιες και στοχεύει στο Παιδαγωγικό

Θεσσαλονίκη: Στα 66 της δίνει πανελλήνιες και στοχεύει στο Παιδαγωγικό
Δεν υπάρχει ηλικιακός περιορισμός στη γνώση και στην εκπαίδευση. Και αυτό αποδεικνύει περίτρανα 66χρονη από τη Θεσσαλονίκη η οποία δίνει Πανελλήνιες.

Η Κατερίνα Κυριάκη, δίνει πανελλήνιες εξετάσεις προκειμένου να περάσει στο παιδαγωγικό τμήμα.

Μιλώντας στην εκπομπή Καλημέρα Ελλάδα η 66χρονη αναφέρθηκε στο μεγάλο ταξίδι της γνώσης που έκανε προκειμένου να φθάσει στις εξετάσεις, ενώ παράλληλα τόνισε:

«Είναι ένα ταξίδι γνώσης, κάνω ένα διάλλειμα 10 μέρες και εύχομαι να πάρω το επόμενο τρένο. Έπρεπε να πάρω πολλές γνώσεις προκειμένου να φτάσω εδώ. Είχα συμπαράσταση από τα παιδιά μου, τα αδέρφια μου, την εγγονή μου και τους δικούς μου ανθρώπους που με αγαπάνε».

Την ίδια ώρα που η κ. Κατερίνα δίνει πανελλήνιες η εγγονή της δίνει προαγωγικές.

Η ίδια δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει την γυναίκα του αδερφού της η οποία είναι εκπαιδευτικός και την έβαλε σε όλο αυτό το ταξίδι.

«Το απόλαυσα αυτό το ταξίδι. Έχω αγωνία όπως είναι φυσιολογικό. Είχα εγκαταλείψει το σχολείο και μπήκα σε μια διαδικασία αν μπορώ να καταφέρω κάτι στα Μαθηματικά. Είδα ότι τα κατάφερα και έτσι πήρα την απόφαση να συνεχίσω και παραπέρα».

Τέλος αναφέρθηκε στους καθηγητές του σχολείου στο ΓΕΛ Ικτίνου, τονίζοντας ότι είναι όλοι τους αξιόλογοι και βοηθάνε τα παιδιά στην προσπάθειά τους.