Παιδεία

Πανελλήνιες 2024 ΕΠΑΛ: Θέματα και απαντήσεις σε Αρχές Οικονομικής Θεωρίας, Δίκτυα Υπολογιστών, Ανατομία-Φυσιολογία ΙΙ, Αρχές Βιολογικής Γεωργίας

Πανελλήνιες 2024 ΕΠΑΛ: Θέματα και απαντήσεις σε Αρχές Οικονομικής Θεωρίας, Δίκτυα Υπολογιστών, Ανατομία-Φυσιολογία ΙΙ, Αρχές Βιολογικής Γεωργίας
Πανελλήνιες 2024: Οι μαθητές των ΕΠΑΛ δίνουν σήμερα το τρίτο τους μάθημα και το πρώτο ειδικότητας. Δείτε αναλυτικά τα θεματα και τις απαντήσεις.

Οι μαθητές των Επαγγελματικών Λυκείων ολοκλήρωσαν τις εξετάσεις για τα μαθήματα γενικής παιδείας και από σήμερα, 3 Ιουνίου, δίνουν μαθήματα ειδικότητας στο πλαίσιο των Πανελληνίων 2024.  Σήμερα, οι μαθητές των ΕΠΑΛ εξετάζονται σε Ανατομία-Φυσιολογία ΙΙ, Αρχές Οικονομικής Θεωρίας (ΑΟΘ), Δίκτυα Υπολογιστών και Αρχές Βιολογικής Γεωργίας.  Ακολούθως, την Τετάρτη 5 Ιουνίου θα εξεταστούν στα μαθήματα: Ηλεκτροτεχνία 2, Αρχιτεκτονικό Σχέδιο, Ναυτικό Δίκαιο - Διεθνείς Κανονισμοί στη Ναυτιλία - Εφαρμογές και Ιστορία Σύγχρονης Τέχνης.

Πανελλήνιες 2024: Τι αλλάζει στο πρόγραμμα των εξετάσεων λόγω Eυρωεκλογών

Η διεξαγωγή των Ευρωεκλογών 2024 την προσεχή Κυριακή 9 Ιουνίου επηρεάζει και την διεξαγωγή των Πανελληνίων 2024 καθώς τα σχολεία όλων των βαθμίδων θα παραμείνουν κλειστά την Παρασκευή 7 και την Δευτέρα 10 Ιουνίου. Αυτό το λουκέτο ελέω Ευρωεκλογών είχε προβλεφθεί εξαρχής στον προγραμματισμό των  φετινών Πανελληνίων και έτσι οι μαθητές στα ΓΕΛ θα εξεταστούν στις 6 Ιουνίου και θα δώσουν το επόμενο μάθημα στις 12 Ιουνίου ενώ οι μαθητές των ΕΠΑΛ θα δώσουν μάθημα στις 5 Ιουνίου και εν συνεχεία στις 11 Ιουνίου. Με άλλα λόγια, οι μαθητές εν μέσω Πανελληνίων κερδίζουν λίγες εξτρά μέρες ξεκούρασης και καλύτερης προετοιμασίας για τα επόμενα πανελλαδικώς εξεταζόμενα μαθήματα.

πανελληνιεσ 2024 μαθηματικα επαλ

Πανελλήνιες 2024 ΕΠΑΛ: Τι ώρα θα ανακοινωθούν τα θέματα σε Αρχές Οικονομικής Θεωρίας, Δίκτυα Υπολογιστών, Ανατομία-Φυσιολογία ΙΙ, Αρχές Βιολογικής Γεωργίας

Τα θέματα των Πανελληνίων, όπως κάθε χρόνο, θα ανακοινωθούν μετά τις 10:00 π.μ. στην επίσημη σελίδα του Υπουργείου Παιδείας και ακριβώς την ίδια ώρα και στο Dnews.

Πανελλήνιες 2024: Το Dnews σε συνεργασία με το Μεθοδικό δημοσιεύει τα θέματα και τις απαντήσεις 

Το Dnews συμμεριζόμενο το μεγάλο ενδιαφέρον μαθητών, γονέων και καθηγητών για την αμεσότερη και την έγκυρη ενημέρωση για τα Θέματα και τις Απαντήσεις των Πανελληνίων Εξετάσεων 2024, σε συνεργασία με τον Όμιλο Φροντιστηρίων ΜΕΘΟΔΙΚΟ, καθ’ όλη τη διάρκεια των Πανελληνίων Εξετάσεων θα σας προσφέρει την πληρέστερη ενημέρωση. Με την ανακοίνωση των θεμάτων σε Αρχές Οικονομικής Θεωρίας, Δίκτυα Υπολογιστών, Ανατομία-Φυσιολογία ΙΙ, Αρχές Βιολογικής Γεωργίας από το Υπουργείο Παιδείας στο Dnews θα δημοσιεύουμε σε πρώτο χρόνο τα θέματα που έπεσαν και αμέσως μετά θα δημοσιεύουμε τις απαντήσεις καθώς και το σχολιασμό των προς εξέταση θεμάτων.