Ελλάδα

Χαλκιδική: Βίντεο ντοκουμέντο από την αιματηρή συμπλοκή, με πυροβολισμούς, στο beach bar

Χαλκιδική: Βίντεο ντοκουμέντο από την αιματηρή συμπλοκή, με πυροβολισμούς, στο beach bar
Τρεις τραυματίες από τη συμπλοκή στο beach bar της Χαλκιδικής, πέντε συλλήψεις.

Πιστόλι, μαχαίρια, γκλομπ και σπρέι πιπεριού βγήκαν στην αιματηρή συμπλοκή στο beach bar της Χαλκιδικής, κατά την οποία τραυματίστηκαν τρία άτομα, το ένα σοβαρά.

Μετά τη συμπλοκή έγιναν πέντε συλλήψεις, ενώ αναζητούνται άλλα τρία άτομα, ανάμεσά τους και εκείνος που πυροβόλησε τουλάχιστον τέσσερις φορές μέσα στο beach bar που ήταν γεμάτο κόσμο εκείνη τη στιγμή, με αποτέλεσμα να προκληθεί πανικός.

Αφορμή για τον καβγά φέρεται πως ήταν το γεγονός ότι άργησε η παραγγελία μιας παρέας από τη Βουλγαρία. Οι συγκεκριμένοι άρχισαν να πετούν καρέκλες και άλλα αντικείμενα και η κατάσταση ξέφυγε. Άρχισαν να ξυλοκοπούν άγρια τον επίσης Βούλγαρο ιδιοκτήτη της επιχείρησης, τον οποίο συνέχισαν να χτυπούν ακόμα και όταν ήταν πεσμένος κάτω.

Ο κόσμος που βρισκόταν στο beach bar προσπαθούσε να φύγει τρέχοντας, ενώ πολλοί φώναζαν πανικόβλητοι. Στη συνέχεια, σύμφωνα με το βίντεο που έδωσε στο δημοσιότητα ο ΑΝΤ1, έφτασαν στην επιχείρηση άτομα που φέρεται να εργάζονταν στο beach bar και κατευθύνθηκαν προς την παρέα που ξεκίνησε τον καβγά.

Τότε έπεσαν πυροβολισμοί. Από τη συμπλοκή τραυματίστηκε ένα άτομο από σφαίρα στο στέρνο, ενώ άλλος είχε δεχθεί χτυπήματα στο κεφάλι, σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά έως τώρα.

Όλοι οι εμπλεκόμενοι στη συμπλοκή είναι Βούλγαροι. Τα ΜΜΕ της γειτονικής χώρας δεν αποκλείουν να πρόκειται για προστριβές μεταξύ μελών της βουλγαρικής μαφίας, σύμφωνα με τον ΑΝΤ1.

«Πιστολίδια, ο κόσμος ούρλιαζε»

Ήταν σκηνή από ταινίες, δήλωσε στον ΣΚΑΪ αυτόπτης μάρτυρας, περιγράφοντας τα όσα βίωσε.

«Πιστολίδια, ο κόσμος να ουρλιάζει, γιατί είχε οικογένειες μέσα με παιδάκια. Δεν πιστεύεις ότι σε έναν τέτοιο χώρο θα βγουν όπλα. Είχαμε την τύχη κάποια εργαζόμενη εκεί στο εστιατόριο να μας φυγαδεύσει, μας έβαλε σε χώρο γραφείου όπου ξαπλώσαμε κάτω και περιμέναμε μέχρι να έρθει η αστυνομία», δήλωσε.

Το χρονικό της συμπλοκής

Στις 23:30 της Παρασκευής η περιπολία του Α.Τ Κασσάνδρας έλαβε σήμα για επεισόδιο σε beach bar στη Χανιώτη Χαλκιδικής.

Κατά το επεισόδιο, ομάδα Βουλγάρων υπηκόων τραυμάτισαν για ασήμαντη αφορμή τον ιδιοκτήτη του καταστήματος, ομοίως Βούλγαρο υπήκοο, χτυπώντας τον με γροθιές και κλωτσιές στο πρόσωπο και στο σώμα.

Κατά την άφιξη των αστυνομικών στο σημείο ενημερώθηκαν ότι οι εμπλεκόμενοι κατείχαν μαχαίρια και ρόπαλα. Ενημέρωσαν το κέντρο και περίμεναν έξω από το μαγαζί για ενίσχυση από ομάδα ΟΠΚΕ που βρισκόταν κοντά. Μετά από λίγα λεπτά ακούστηκαν από μέσα, 5-6 πυροβολισμοί και οι θαμώνες βγήκαν έξω.

Με την άφιξη της ΟΠΚΕ στο σημείο οι αστυνομικοί μπήκαν στο μαγαζί όπου εντόπισαν και συνέλαβαν πέντε Βούλγαρους, οι οποίοι κατόπιν υπόδειξης είναι αυτοί που επιτέθηκαν τον ιδιοκτήτη. Δύο εξ αυτών, φέρουν τραύμα από πυροβόλο όπλο, ένας στο στήθος και ένας στο χέρι και διακομίστηκαν στο νοσοκομείο Πολυγύρου. Στο Κέντρο Υγείας Κασσάνδρας μεταφέρθηκε και ο ιδιοκτήτης του καταστήματος.