Αθλητισμός

Βόλος- Ολυμπιακός: Σκύλος διέκοψε το ματς, ήθελε παιχνίδια - Νίκη των «ερυθρολεύκων» (Βίντεο)

Βόλος- Ολυμπιακός: Σκύλος διέκοψε το ματς, ήθελε παιχνίδια - Νίκη των «ερυθρολεύκων» (Βίντεο) Φωτογραφία: EUROKINISSI/ ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΤΘΑΙΟΣ
Ο Ολυμπιακός νίκησε με 2-0 τον Βόλο, στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος.

Νικηφόρα πέρασε ο Ολυμπιακός από το Πανθεσσαλικό, νικώντας με 2-0 τον Βόλο στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Super League, αλλά πέρα από τους «ερυθρόλευκους» το χειροκρότημα κέρδισε και ένας σκύλος.

Στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης ο τετράποδος εισβολέας μπήκε στον αγωνιστικό χώρο και δεν έδειχνε καμία διάθεση να βγει. Παίκτες των δύο ομάδων των πλησίασαν, όμως ήταν σαφές ότι ο σκύλος είχε όρεξη για παιχνίδια.

Τελικά, έσπευσε κάποιος με ένα αυτοσχέδιο λουρί για να απομακρύνει το ζώο, αλλά παιδεύτηκε αρκετά να τον απομακρύνει από τον αγωνιστικό χώρο.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, με τον Μαρτίνς να κάνει εξαιρετική εμφάνιση, οι Πειραιώτες νίκησαν 2-0 στο ματς που οι Βολιώτες έπαιζαν με 10 παίκτες από το 32ο λεπτό, μετά την αποβολή του Βιγιαφάνιες με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Στο 13ο λεπτό ο Μαρτίνς έστρωσε την μπάλα στον Ροντινέι και εκείνος πέτυχε το πρώτο γκολ του φετινού πρωταθλήματος. Στο 73ο λεπτό, μετά από σουτ του Μασούρα, ο Κορρέα έβαλε το σώμα του και η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα.

ΝΠΣ ΒΟΛΟΣ (Χοακίν Γκόμεζ): Σιαμπάνης, Μύγας, Κορρέα, Καλογερόπουλος, Τσοκάνης (89’ Μίλετιτς), Φεράρι, Γκλάβτσιτς, Κόμπα (65’ Μεντιέτα), Βιγιαφάνιες, Ασεχνούν (79’ Κόντε), Κόσζτα (65’ Άλτμαν).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ): Τζολάκης, Ορτέγκα, Μπιανκόν (57’ Στάμενιτς), Πιρόλα, Μαρτίνς, Βέλντε (71’ Μασούρας), Ροντινέι, Έσε, Τσικίνιο (81’ Γιάρεμτσουκ), Ντόη, Κωστούλας (46’ Ελ Κααμπί).

NETWORK