Παιδεία

Χαμός σε Γυμνάσιο της Αττικής: Bullying σε 12χρονη - Πέταξαν τρικάκια με ναζιστικό περιεχόμενο

Χαμός σε Γυμνάσιο της Αττικής: Bullying σε 12χρονη - Πέταξαν τρικάκια με ναζιστικό περιεχόμενο Φωτογραφία: Pixabay
Η 12χρονη έζησε τον τρόμο μέσα στο σχολείο με απανωτά περιστατικά λεκτικών απειλών εις βάρος της.

Εφιαλτικές στιγμές έζησε 12χρονη μαθήτρια Γυμνασίου της Αναβύσσου όταν μαζί με συμμαθητές της έπεσαν θύματα άγριου bullying από μαθητές του ιδίου σχολείου. Το πρωτοφανές περιστατικό που είδε το φως της δημοσιότητας μέσα από το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του MEGA, το προαύλιο του σχολείου μετατράπηκε σε πεδίο δράσης σχολικού εκφοβισμού με τους μαθητές θύτες να πετούν στο προαύλιο τρικάκια με ναζιστικό περιεχόμενο.

Όπως καταγγέλθηκε τα επίμαχα τρικάκια ανέφεραν «Χαρώπα κεφάλια αλλοδαπών χτυπώ» γεγονός που ξεσήκωσε τους μαθητές και όσοι αντέδρασαν δέχθηκαν τις επιθέσεις των θυτών. Η παραβατική δράση των ανηλίκων συνεχίστηκε με φαινόμενα ακραίου bullying σε μαθητές μεταξύ των οποίων και της 12χρονης. Κανείς δεν ξέρει γιατί στοχοποίησαν τα θύματά τους όμως η 12χρονη όπως καταγγέλθηκε βίωσε απίστευτη λεκτική κακοποίηση και απειλή με αποτέλεσμα να νιώθει απροστάτευτη στο σχολικό περιβάλλον.

«Σε ψάχνει όλη η Β Γυμνασίου»

Μάλιστα όπως καταγγέλθηκε οι θύτες δεν δίστασαν να την κυνηγούν και να διαδίδουν ότι την ψάχνει όλο το σχολείο για να την χτυπήσει. Η διευθύντρια κινητοποιήθηκε αμέσως και απέβαλε τους δύο μαθητές, που φέρεται να είναι αυτοί που πέταξαν και τα τρικάκια.

Για το περιστατικό ενημερώθηκε και η διεύθυνση δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης και η αρμόδια εισαγγελία, με τον πατέρα της ανήλικης να προτίθεται να ακολουθήσει το δρόμο της Δικαιοσύνης για να τιμωρηθούν οι ανήλικοι δράστες.