Ενοποιείται το μπλοκ του ΣΥΡΙΖΑ που είναι απέναντι στον Κασσελάκη - Ραγδαίες εξελίξεις

Ενοποιείται το μπλοκ του ΣΥΡΙΖΑ που είναι απέναντι στον Κασσελάκη - Ραγδαίες εξελίξεις
Σε οικονομική ασφυξία η Κουμουνδούρου- Η «βόμβα» Τεμπονέρα αρχή έντονων διεργασιών- Προς κείμενο στελεχών τις επόμενες μέρες.

Ραγδαίες εξελίξεις στην Κουμουνδούρου, μετά τις φωτιές που άναψε τη Δευτέρα ο Στέφανος Κασσελάκης με την ανάρτησή του από τις Ηνωμένες Πολιτείες.

Σύμφωνα με πληροφορίες των «Παιχνιδιών Εξουσίας» μετά από συζητήσεις και συναντήσεις στελεχών που βρίσκονται απέναντι από τον Στέφανο Κασσελάκη, αποφασίστηκε η ενιαία στάση τους πάνω σε τέσσερις άξονες:

Πρώτον, την ανάληψη πρωτοβουλιών του ΣΥΡΙΖΑ για την ανασύνθεση της προοδευτικής παράταξης, η οποία είναι ζητούμενο της βάσης και όχι "αποτέλεσμα διαπλοκής", όπως αναφέρει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

Δεύτερον, αντιμετώπιση επιθετικών συμπεριφορών όπως οι απολύσεις για λόγους πολιτικών διαφωνιών.

Τρίτον, η λειτουργία των οργάνων. Είναι αδιανόητο, όπως λένε, να κλείνει η καθημερινή «Αυγή» χωρίς καμία συζήτηση των οργάνων.

Τέταρτον, αντίδραση στο μείζον θέμα της διαφάνειας των οικονομικών και των ταμείων, με βάση τόσο όσων υποστήριξε ο Στέφανος Κασσελάκης και, κυρίως, όσων είπε ο ναύαρχος Αποστολάκης.

Ίσως, μάλιστα, το κοινό κείμενο των βουλευτών για τη συγκρότηση της ΚΟ να μην είναι το μόνο κείμενο των ημερών!

Η δε παραίτηση του Διονύση Τεμπονέρα από τα καθοδηγητικά όργανα δείχνει πόσο βαθιές είναι οι διεργασίες στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ. Κυρίως ότι από το πρωί σήμερα εγεννήθη και ...επισήμως ένας νέος «δελφίνος», όχι μόνο στον ΣΥΡΙΖΑ, αλλά γενικότερα στο χώρο.