Πολιτική

Βασιλειάδης: Είναι σαν να είμαστε σε ριάλιτι, πάει να γίνει πολιτική μέσω των social

Βασιλειάδης: Είναι σαν να είμαστε σε ριάλιτι, πάει να γίνει πολιτική μέσω των social Φωτογραφία: Eurokinissi
Αναγνώρισε ότι υπάρχει οικονομικό πρόβλημα στον ΣΥΡΙΖΑ κι όπως είπε «το ξέρουμε αυτό από πέρυσι το καλοκαίρι, χρειάζεται οικονομικός εξορθολογισμός».

Στο τι συμβαίνει στον ΣΥΡΙΖΑ, την επιστολή των 87 στελεχών και βουλευτών του κόμματος αλλά και στο «γάντι» που έριξε στον Αλέξη Τσίπρα ο Στέφανος Κασσελάκης, αναφέρθηκε ο Γιώργος Βασιλειάδης, μέλος κεντρικής επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ, κατά τη διάρκεια δηλώσεών του σε πρωινή εκπομπή

Ο Γιώργος Βασιλειάδης, αρχικά σχολίασε στο Mega την επιστολή που υπογράφουν 87 στελέχη και βουλευτές του κόμματος λέγοντας: «Έχει υπάρξει ένα κείμενο, το οποίο κάποιοι το χαρακτήρισαν ως πραξικόπημα 87 ανθρώπων του ΣΥΡΙΖΑ. Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω από πότε είναι πραξικόπημα όταν θέτει πέντε πολιτικά ζητήματα, θέτονται ερωτήματα με βάσει το αποτέλεσμα των Ευρωεκλογών που ήταν εκκωφαντικό για όλο το πολιτικό σύστημα αλλά και για το κόμμα μας».

Όσον αφορά την μεταμεσονύχτια ανάρτηση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανου Κασσελάκη, όπου αναφέρεται στον Αλέξη Τσίπρα τόνισε ο κ. Βασιλειάδης: «Ξαφνικά βλέπουμε – πέρα από τις διαρροές σχετικά με τις οικονομικές ενισχύσεις και προσπάθεια να μπει στο κάδρο για δεύτερη φορά μέσα σε μια εβδομάδα ο πρώην πρόεδρος, Αλέξης Τσίπρας για δήθεν αδιαφορία για την κατάσταση του κόμματος – ότι ο πρώην πρόεδρος θεωρείται υπονομευτής. Αυτό είναι διαλυτικό για τον ΣΥΡΙΖΑ. Είναι σαν να είμαστε σε ριάλιτι, μέσω των social media πάει να γίνει η πολιτική».

Eνώ στην ερώτηση πώς διαφαίνεται στον ίδιον τον κ. Βασιλειάδη το μέλλον του ΣΥΡΙΖΑ με την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί στο εσωτερικό του απάντησε: «Όταν η ίδια η κοινωνία μιλάει για ανασύνθεση του χώρου και την ανάγκη να πορευτούμε περισσότεροι μαζί στην Κεντροαριστερά αλλά και συνολικά στο χώρο, εμείς θα μιλάμε για διάσπαση; Δεν είναι δυνατόν να λέμε ότι πρέπει να δούμε πώς περισσότεροι να πάμε μαζί και την ίδια ώρα να λέμε θα φύγουμε για να φτιάξουμε ένα ακόμη μαγαζάκι δίπλα. Να τελειώσουμε με την λογική για τα μαγαζάκια».

Παράλληλα, ο κ. Βασιλειάδης αναγνώρισε ότι υπάρχει οικονομικό πρόβλημα στον ΣΥΡΙΖΑ κι όπως είπε «το ξέρουμε αυτό από πέρυσι το καλοκαίρι, χρειάζεται οικονομικός εξορθολογισμός».