Με τον Στέφανο ο Νίκος Παππάς

Με τον Στέφανο ο Νίκος Παππάς
Πώς θα κινηθούν Φάμελλος, Δούρου και άλλα στελέχη.

Στη μάχη ηγεσίας που ξεκίνησε ήδη στον ΣΥΡΙΖΑ έχουν σαφώς ενδιαφέρον οι θέσεις που θα λάβουν στελέχη όπως ο Νίκος Παππάς, η Ρένα Δούρου και άλλα στελέχη- και, βεβαίως βεβαίως, ο Σωκράτης Φάμελλος, πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας.

Ο Νίκος Παππάς, στη χθεσινή συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας, έδειξε πως στην κόντρα Κασσελάκη -Πολάκη συντάσσεται με τον πρόεδρο του κόμματος.

Η Ρένα Δούρου -και σύμφωνα πάντα με τις πληροφορίες- κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης «έκλεινε το μάτι» και προς την πλευρά του Παύλου Πολάκη.

Πολλά θα εξαρτηθούν για την τελική στάση των «ενδιάμεσων στελεχών» η «διαπραγμάτευση» που θα κάνουν για το προσωπικό τους ρόλο την επόμενη μέρα που ήδη διαμορφώνεται στην Κουμουνδούρου.

ΥΓ: Ο Σωκράτης Φάμελλος επιλέγει -προς το παρόν τουλάχιστον- να προτάσσει το θεσμικό του ρόλο, αυτόν του προέδρου της Κοινοβουλευτικής Ομάδας. Με τον Στέφανο Κασσελάκη να θέλει να τον αλλάξει και τρία τουλάχιστον στελέχη να θέλουν να γίνουν ...Χαλίφηδες στη θέση του Χαλίφη, εφόσον, όπως όλα δείχνουν ο πρόεδρος του κόμματος δεν λάβει τη βουλευτική έδρα.