Το plan b Κασσελάκη: Υποψήφια η Τζάκρη

Το plan b Κασσελάκη: Υποψήφια η Τζάκρη
«Τριχοτομημένο» το επιτελείο του έκπτωτου προέδρου.

Πολλές συζητήσεις εντός και εκτός ΣΥΡΙΖΑ προκάλεσε το δημοσίευμα (ΕΔΩ) του Dnews «Κασσελάκης τέρμα για τον ΣΥΡΙΖΑ». Ωστόσο η δημιουργία νέου κόμματος από τον έκπτωτο πρόεδρο δεν είναι η μοναδική λύση που συζητά το επιτελείο του. Είναι η πιο «καθαρή», αλλά όχι η μόνη, καθώς το επιτελείο του ή οι πέριξ αυτού εκτός πολιτικής φέρεται να είναι τριχοτομημένοι.

Πρώτον, όπως ήδη γράψαμε, η δημιουργία νέου κόμματος, πλην όμως πολύ δύσκολα θα βρει δέκα βουλευτές να τον ακολουθήσουν ώστε να συγκροτήσει νέα Κοινοβουλευτική Ομάδα που θα αποτελέσει το πρόπλασμα κόμματος.

Δεύτερον, να γίνει «ντου» στο Συνέδριο, όποτε και αν αυτό διεξαχθεί και ...γαία πυρί μειχθήτω, αδιαφορία δηλαδή για τις τρομερές συνέπειες που θα προκύψουν.

Τρίτον και κυριότερο, να είναι υποψήφιο για την προεδρία στέλεχος από την ομάδα Κασσελάκη, αντ΄ αυτού. Ακούγεται μάλιστα ότι επικρατέστερη σε μια τέτοια περίπτωση είναι η Θεοδώρα Τζάκρη, η Γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας, η οποία ήταν εκείνη που εφηύρε τη φράση πως αν αποκλείσουν τον Κασσελάκη θα εκλέξουν το σακάκι του με 92%!

Για να δούμε τι άλλο θα δούμε όταν νομίζουμε ότι τα είδαμε όλα στην Κουμουνδούρου!

NETWORK