Ο Πληροφοριοδότης

Το νέο look του Στέφανου Κασσελάκη

Το νέο look του Στέφανου Κασσελάκη
Η τηλεοπτική επανεμφάνιση του Στέφανου Κασσελάκη στο απόψινο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ALPHA μετά την επιστροφή του από το ταξίδι του στις ΗΠΑ έκρυβε εκπλήξεις.

Ο άλλοτε φρεσκοξυρισμένος αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης έκανε την ανατροπή, καθώς εμφανίστηκε αξύριστος. Είναι από τις λίγες φορές που τον βλέπουμε σε ζωντανή τηλεοπτική εμφάνιση με γένια και μάλιστα επιμελώς τριμαρισμένα ώστε να γράφουν καλά στην κάμερα. 

Τώρα γιατί επέλεξε να κάνει μια τέτοια εμφάνιση δεν μπορούμε να ξέρουμε με σιγουριά, όμως μπορεί και να αποτελεί μια απόπειρα να διαφοροποιήσει το στιλ του και να δώσει μια άλλη πνοή στην εικόνα του. Μένει να δούμε αν θα το κρατήσει, υιοθετώντας μια αλλαγή που ενδεχομένως να θέλει να στείλει το μήνυμα ότι επαναλανσάρει την εικόνα του.

Ο κ. Κασσελάκης εν μέσω εσωκομματικών αναταράξεων στον ΣΥΡΙΖΑ και καταιγιστικών εξελίξεων στην κεντροαριστερά έσπασε τη σιωπή του και έδωσε τις δικές του απαντήσεις στον Αντώνη Σρόιτερ. Μάλιστα ξεκαθάρισε ότι «Θα είμαι υποψήφιος ακόμη και με αντίπαλο τον Αλέξη Τσίπρα».