Γεμάτη ερωτηματικά ανάρτηση Θεοδωρόπουλου για το Μισέλ-gate, ποιους απειλεί να «δώσει» για τα emails

Γεμάτη ερωτηματικά ανάρτηση Θεοδωρόπουλου για το Μισέλ-gate, ποιους απειλεί να «δώσει» για τα emails Φωτογραφία: Eurokinissi
Ο Θεοδωρόπουλος σπάει τη σιωπή του για το σκάνδαλο με τη διαρροή email: «Ποτέ δεν υπήρξε διακίνηση «αρχείου e-mails» από το υπουργείο Εσωτερικών προς εμένα».

Νέα τροπή στο σκάνδαλο με τη διαρροή emails που αποκαλύφθηκε από τη μαζική αποστολή της Άννας Μισέλ Ασημακοπούλου δίνει με ανάρτησή του ο πρώην Γραμματέας Αποδήμων της Νέας Δημοκρατίας, Νίκος Θεοδωρόπουλος, το όνομα του οποίου είχε εμπλακεί στην υπόθεση.

Ο κ. Θεοδωρόπουλος στην ανάρτησή του που προϊδεάζει για αποκαλύψεις, κάνει λόγο για «unfair» εναντίον του και «λογικά ερωτήματα που υπάρχουν», τα οποία όπως σημειώνει «θα απαντηθούν όλα με τον τρόπο που πρέπει, μετά όμως, από την απόφαση της Ανεξάρτητης Αρχής».

Με ανάρτησή του στο Χ ο κ. Θεοδωρόπουλος προειδοποιεί πως «από σήμερα τελειώνει» η επιλογή του να μην μιλήσει «έως τώρα» για την υπόθεση των emails.

«Για αρχή, ξεκαθαρίζω, ότι ποτέ δεν υπήρξε διακίνηση «αρχείου e-mails» από το Υπουργείο Εσωτερικών προς εμένα.Τα δημοσιεύματα που αποκάλυπταν εμένα ως «κομιστή» έχουν τόση αλήθεια, όση η κατασκευασμένη από την Στάζι, φωτογραφία της Αυριανής που έδειχνε τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη, ως συνεργάτη των Ναζί» σημειώνει ο κ. Θεοδωρόπουλος, ενώ διευκρινίζει πως «ουδέποτε αποπέμφθηκα από τη ΝΔ, όπως ανέφεραν ορισμένα ΜΜΕ» αλλά «παραιτήθηκααπό την θέση του Γραμματέα Αποδήμων & όχι από μέλος της Πολιτικής Επιτροπής και μέλος του κόμματος».

«Με προσμονή λοιπόν, αναμένω την οριστική απόφαση της Αρχής Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων για το πρόσωπο μου» καταλήγει ο πρώην γραμματέας Αποδήμων της ΝΔ.

Υπενθυμίζεται ότι η Αρχή Προστασίας Δεδομένων μετά το πλήθος καταγγελιών για παράνομη διαρροή προσωπικών δεδομένων, τις πάνω από 200 αγωγές κατά του Ελληνικού Δημοσίου για μειωμένα μέτρα ασφαλείας και 75 σε βάρος της ευρωβουλευτή Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου από την ημέρα που «έσκασε» το λεγόμενο «email gate», αποφάσισε να επιβάλει πρόστιμο στην Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου, συνολικού ύψους 40.000 ευρώ για παραβάσεις των άρθρων 5, 6 και 14 του ΓΚΠΔ και έδωσε εντολή διαγραφής των εν λόγω δεδομένων, ενώ επέβαλε 400.000 πρόστιμο στο Υπουργείο Εσωτερικών.

Ενώ ως προς τη Νέα Δημοκρατία και τον κ. Θεοδωρόπουλο, η Αρχή ανέβαλε την έκδοση απόφασης, δεδομένου ότι ο τελευταίος μετά την ακρόαση και την υποβολή υπομνημάτων, προσκόμισε ένορκη βεβαίωσή του ως προς τον τρόπο περιέλευσης σε αυτόν των εκλογικών καταλόγων, ως νεότερο κρίσιμο στοιχείο, από το περιεχόμενο του οποίου προκύπτει η ανάγκη περαιτέρω διερεύνησης των εκεί προβαλλόμενων ισχυρισμών.

Δείτε την ανάρτηση του κ. Θεοδωρόπουλου:

{https://x.com/ntheodoropoul0s/status/1811322917507977573}