Ο Πληροφοριοδότης

Η ένταση Φάμελλου μετά την έκρηξη στην ΚΟΕΣ

Η ένταση Φάμελλου μετά την έκρηξη στην ΚΟΕΣ Φωτογραφία: Eurokinissi
Ένα φωτογραφικό εσταντανέ του Προέδρου της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, Σωκράτη Φάμελλου, απαθανατίζει μάλλον ανάγλυφα την κατάσταση που επικρατεί στο εσωτερικό της αξιωματικής αντιπολίτευσης μετά και τη χθεσινή νέα έκρηξη στη Γραμματεία της ΚΟΕΣ.

Το βράδυ της Τρίτης, μετά τη θυελλώδη συνεδρίαση της ΚΟΕΣ από την οποία αποχώρησαν οι διαφωνούντες μετά τη σφοδρή επίθεση Κασσελάκη και την... προτροπή να φύγουν από το κόμμα όσοι διαφωνούν, ο Σωκράτης Φάμελλος βρισκόταν στο πάρκο Ελευθερίας (πρώην ΕΑΤ-ΕΣΑ) στην καθιερωμένη εκδήλωση μνήμης του ΣΦΕΑ.

Ο φωτογραφικός φακός πληροφοριοδότη της στήλης «έπιασε» τον κ. Φάμελλο σε αλλεπάλληλα τηλεφωνήματα σε ιδιαίτερα τεταμμένο κλίμα.

famellos83_censored_ebd56.jpg

Για να είμαστε δίκαιοι, δεν γνωρίζουμε το περιεχόμενο των συνομιλιών ή τους... συνομιλούντες με τον κ. Φάμελλο, αλλά η αξιοσημείωτη ένταση που μας μεταφέρθηκε τείνει να επιβεβαιώσει τον πυρετό διαβουλεύσεων και διεργασιών στον απόηχο του νέου επεισοδίου στην Κουμουνδούρου. Όσο και το γεγονός ότι ο επικεφαλής της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ έχει μπει στο στόχαστρο του Στέφανου Κασσελάκη.

Ν.Α.