Θα τολμήσει ο Κασσελάκης να σηκώσει το γάντι που πετούν Γεροβασίλη και Φάμελλος;

Θα τολμήσει ο Κασσελάκης να σηκώσει το γάντι που πετούν Γεροβασίλη και Φάμελλος;
Όταν ο Παύλος Πολάκης προανήγγειλλε στη συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας πως θα καταθέσει στη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής πρόταση μομφής κατά του προέδρου ο Στέφανος Κασσελάκης δήλωσε πως δεν πρόκειται να σηκώσει το γάντι.

Το βράδυ της Τετάρτης όμως τον κάλεσε να προσφύγει στη βάση θέτοντας θέμα ηγεσίας η Όλγα Γεροβασίλη, που στην Κουμουνδούρου θεωρούν ότι εκφράζει τις απόψεις του Αλέξη Τσίπρα. Την προσφυγή στη βάση ζήτησε όμως και ο Σωκράτης Φάμελλος, ο «καθαιρεθείς» πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας.

Τι θα κάνει ο Στέφανος Κασσελάκης, που τις τελευταίες ημέρες συνεχίσει να απειλεί με κάλπες, αλλά αποφεύγει να προσφύγει σε αυτές.

Τι φοβάται όμως ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ και δεν προσφεύγει στη βάση, την οποία και επικαλείται και κολακεύει συνεχώς συνεχώς;

Έως τώρα φοβόταν ότι η συμμετοχή στην ψηφοφορία θα είναι χαμηλή και θα του δημιουργούσε πρόβλημα, ότι θα προέκυπταν νέοι δελφίνοι κοκ.
Τώρα όμως δείχνει να φοβάται ότι θα χάσει.

Ο κόσμος του ΣΥΡΙΖΑ είναι απογοητευμένος οι δημοσκοπήσεις φέρουν την αξιωματική αντιπολίτευση στην πέμπτη θέση με μονοψήφια ποσοστά και εγκαταλείπουν το χώρο ιδιωτεύοντας!
Στην Κουμουνδούρου εκτιμούν ότι αν υπάρξει υποψηφιότητα που θα τους συσπειρώσει, ο Στέφανος Κασσελάκης μπορεί να χάσει!

Από την άλλη πλευρά όμως πώς θα μπορέσει να σταθεί στη θέση του χωρίς λαική αναβάθμιση από τη στιγμή που δεν ελέγχει ούτε καν την Κοινοβουλευτική Ομάδα;

Το δίλημμα είναι σοβαρό, σχεδόν υπαρξιακό για τον Στέφανο Κασσελάκη, ο οποίος θα πρέπει τις επόμενες μέρες να λάβει τις αποφάσεις του.
Γνώμη των Παιχνιδιών Εξουσίας είναι πως ο Στ. Κασσελάκης θέλει να επιλύσει τα θέματα σε ένα ελεγχόμενο Συνέδριο, όμως θα πιεστεί και στο τέλος θα αναγκαστεί να προσφύγει στη βάση..