Φοβάται μήπως του πάρει το κόμμα

Φοβάται μήπως του πάρει το κόμμα Φωτογραφία: ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ / EUROKINISSI
Θεατής μέχρι τώρα ο Κασσελάκης στις επιθέσεις Πολάκη - Το ίδιο και η Επιτροπή Δεοντολογίας.

Νέα επίθεση την Πέμπτη (ΕΔΩ) του Παύλου Πολάκη σε κορυφαία στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ και των «87», τους Όλγα Γεροβασίλη, Αλέκο Φλαμπουράρη, Γιάννη Ραγκούση, Θανάση Θεοχαρόπουλο και Χρήστο Σπίρτζη.

Προειδοποιεί για εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ που δεν θα προκαλέσουν όμως οι ίδιοι, τους απειλεί ότι τη λύση τη δίνει πάντα ο λαός και τοποθετεί τον καθένα όπου του αναλογεί, ενώ τους καλεί να κάνουν και λίγο αντιπολίτευση στον Μητσοτάκη και τη διαπλοκή και όχι μόνο στο κόμμα τους!

Μετά τις επιθέσεις στην Αθηνά Λινού ο «αψύς Σφακιανός» επεκτείνει τις επιθέσεις του και σε άλλους βουλευτές και κορυφαία στελέχη του κόμματός του, υποκαθιστώντας ουσιαστικά την ηγεσία που παρακολουθεί ως θεατής τα δρώμενα! Και όλα αυτά ενώ έχει διαγραφεί από μέλος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας.

Είναι σαφές πως ο Στέφανος Κασσελάκης αποφεύγει τη σύγκρουση με τον Παύλο Πολάκη, φοβούμενος προφανώς μήπως του πάρει το κόμμα!

ΥΓ: Ο επικεφαλής της Επιτροπής Δεοντολογίας Γιάννης Μπενίσης τα βρίσκει όλα αυτά φυσιολογικά. Η Επιτροπή, άλλωστε, έχει να ασχοληθεί με τον ...Χρήστο Σπίρτζη!

Β.Σκ. 

NETWORK