Ο Πληροφοριοδότης

Το πόθεν έσχες, τα προσωπικά δεδομένα και το «φάντασμα» της Κουμουνδούρου

Το πόθεν έσχες, τα προσωπικά δεδομένα και το «φάντασμα» της Κουμουνδούρου
Η δημοσίευση του Πόθεν έσχες του Στέφανου Κασσελάκη πυροδότησε νέες αλυσιδωτές αντιδράσεις στο ναρκοπέδιο της Κουμουνδούρου, με τον έκπτωτο Πρόεδρο - ιδιότητα που δεν αναγνωρίζει - να θέτει θέμα διαρροής προσωπικών δεδομένων και να ζητά έρευνα για το περιστατικό, μετά το σχετικό εξώδικο που έστειλε.

Ασχέτως της εξέλιξης που θα έχει η - πυρηνική ως φαίνεται - έκρηξη στην επικείμενη Κεντρική Επιτροπή, το θέμα των προσωπικών δεδομένων, που επανήλθε στην επικαιρότητα με το εξώδικο, είναι ένα ζήτημα που απασχολεί έντονα τους ιθύνοντες της Κουμουνδούρου, ειδικά για τον τελευταίο χρόνο, μετά και την ανάληψη της ηγεσίας από τον κ. Κασσελάκη.

Και τούτο, διότι οι πληροφοριοδότες μας στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης - και είναι πολλοί και σε αυτό και κάθε μέρα αυξάνονται και πληθαίνουν, εκφράζουν έντονες ανησυχίες για τα προσωπικά δεδομένα τόσο εργαζομένων όσο κυρίως των μελών του κόμματος.

Οι φόβοι, που εκφράζονται με γεωμετρική πρόοδο το τελευταίο διάστημα, εδράζονται στην έντονη δραστηριοποίηση ανθρώπου «φάντασμα» στην Κουμουνδούρου, ο οποίος χωρίς να έχει καμία επαγγελματική ή εμπορική σχέση με το κόμμα, είχε σύμφωνα με πληροφορίες πλήρη πρόσβαση παντού «με άνωθεν εντολή».

Η πρόσβαση ήταν τόσο καθολική για το συγκεκριμένο «φάντασμα», που δεν ήταν λίγοι αυτοί που δεν τολμούσαν να ανοίξουν τα mail τους από τους υπολογιστές της Κουμουνδούρου...

Μία αντίστοιχη ιστορία μου διηγούνταν προ ημερών και ένας έτερος πληροφοριοδότης της στήλης, ο Μάνος από το Σομποτό Αχαΐας, αλλά τελικά κατάφερε και έβγαλε άκρη, αφού πρώτα είχαν γίνει φέιγ βολάν τα προσωπικά δεδομένα των πελατών στην εταιρία του.

Θα μου πείτε, γιατί το θυμήθηκα τώρα αυτό το τελευταίο; Περίεργες οι συνάψεις που κάνει ο ανθρώπινος εγκέφαλος...

Ν.Α.