Πολιτική

Το τάπερ της κας Φωτίου δεν είχε γεμιστά…

Το τάπερ της κας Φωτίου δεν είχε γεμιστά…
Αφήσαμε τα γεμιστά, πιάσαμε τα μπιφτεκάκια. Με ένα τάπερ γεμάτο μπιφτέκια με πατάτες φούρνου, φρεσκομαγειρεμένα και ένα άλλο γεμάτο σαλάτα, υποδέχτηκε τους δημοσιογράφους η αναπληρώτρια υπουργός Κοινωνικής Αλληλεγγύης, κ. Θεανώ Φωτίου, κατά την συνέντευξη τύπου με θέμα τη δημιουργία των Κέντρων Κοινότητας σε 250 δήμους, ανά την Επικράτεια.

Η κ. Φωτίου θέλησε να δείξει πόσο καθαρά είναι τα μαγειρευτά φαγητά σε μια προσπάθεια να τονίσει ότι οι Κοινωνικές Συνεταιριστικές Επιχειρήσεις (ΚΟΙΝΣΕΠ), που δραστηριοποιούνται σε αυτό το πεδίο φροντίζουν τα προϊόντα τους να είναι πρώτης διαλογής.

Ο συνειρμός που επιχειρήθηκε προφανής, όταν πριν από λίγες μόνο ημέρες το υπουργείο Εργασίας εκτέθηκε, μιας και βρέθηκε παρτίδα με σάπια πορτοκάλια και μήλα, που επρόκειτο να καταλήξουν σε άπορους της Θεσσαλονίκης.

Πάντως, είναι προτιμότερο η κ. Φωτίου να ενεργοποιήσει τους μηχανισμούς για να πραγματοποιούνται καλύτεροι έλεγχοι και να αποτραπούν στο μέλλον παρόμοια περιστατικά, παρά να «διαφημίζει» τις μαγειρικές ικανότητες των ΚΟΙΝΣΕΠ.

Στο φινάλε, είτε γεμιστά, είτε μπιφτέκια με πατάτες φούρνου, οι άποροι πάλι νηστικοί μένουν, δυστυχώς...

Ο (πολύ) εργατικός

# TAGS