Πολιτική

Καταδικάζουν την επίθεση στο «Πρώτο Θέμα», ΣΥΡΙΖΑ και Όλ. Γεροβασίλη

Καταδικάζουν την επίθεση στο «Πρώτο Θέμα», ΣΥΡΙΖΑ και Όλ. Γεροβασίλη Καταδικάζουν την επίθεση στο «Πρώτο Θέμα», ΣΥΡΙΖΑ και Όλ. Γεροβασίλη
Στην καταδίκη της επίθεσης σα γραφεία της εφημερίδας «Πρώτο Θέμα» προχώρησαν ο ΣΥΡΙΖΑ και η κυβερνητική εκπρόσωπος, Όλγα Γεροβασίλη.

«Τέτοιες ενέργειες δεν είναι αποδεκτές και μας βρίσκουν αντίθετους», αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ σε ανακοίνωση με την οποία καταδικάζει την επίθεση στα γραφεία της εφημερίδας «Πρώτο Θέμα». 

«Επιθέσεις βίας σε Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης και τους εργαζόμενους σε αυτά είναι πράξεις απόλυτα καταδικαστέες», τονίζει η κυβερνητική εκπρόσωπος Όλγα Γεροβασίλη, μέσω ανάρτησης στοTwitter, με αφορμή την επίθεση στα γραφεία της εφημερίδας «Πρώτο Θέμα».

Να υπενθύμισουμε ότι το πρωί της Παρασκευής, η ομάδα «Ρουβίκωνας», με ανάρτησή της σε ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου, ανέλαβε την ευθύνη για την επίθεση που έγινε στα γραφεία της εφημερίδας «Πρώτο Θέμα», στην οδό Αγράφων, στο Μαρούσι.

Νωρίτερα, άτομα που επέβαιναν σε δίκυκλα και είχαν καλυμμένο το πρόσωπό τους, έσπασαν με πέτρες και βαριοπούλες τη τζαμαρία του κτιρίου, όπου στεγάζεται η εφημερίδα, πέταξαν μπογιές, ενώ προκάλεσαν φθορές και σε δύο σταθμευμένα οχήματα. Η αστυνομία πραγματοποιεί έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών.