Πολιτική

Νέα ένταση με αφορμή την πισίνα Κασσελάκη στις Σπέτσες - Πρώτο θέμα και Στέφανος πάλι σε κόντρα

Νέα ένταση με αφορμή την πισίνα Κασσελάκη στις Σπέτσες - Πρώτο θέμα και Στέφανος πάλι σε κόντρα
Τι απαντά ο Στέφανος Κασσέλακης στο δημοσίευμα του Πρώτου Θέματος που κάνει λόγο για αυθαίρετη και παράνομη πισίνα στο σπίτι του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ στις Σπέτσες

Για παράνομη και αυθαίρετη πισίνα που έφτιαξε πριν μερικούς μήνες στο εξοχικό του σπίτι στις Σπέτσες ο Στέφανος Κασσελάκης - κάνει λόγο στο πρωτοσέλιδό της η εφημερίδα Πρώτο Θέμα το Σάββατο.

«Η κατασκευή πισίνας στις Σπέτσες, που είναι κηρυγμένος παραδοσιακός οικισμός απαγορεύεται ρητά και κατηγορηματικά με βάση το Προεδρικό Διάταγμα ( 21.11-15.12.1981) που καθορίζει τους όρους δόμησης στο νησί και την απόφαση 2471/2016 του ΣτΕ», σημειώνεται στο δημοσίευμα που συνοδεύεται από εικόνα της άδεια της πισίνας.

«Τζίφος η "αποκάλυψη"» απαντά ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ που περνά στην αντεπίθεση μιλώντας για τιμολόγια των διαχειριστών του Predator στον εκδότη του μέσου, αλλά και δάνεια του Πρώτου Θέματος που πωλούνται από fund σε fund.

«Για την "πισίνα" (βάθους 1,40 μέτρων) του σπιτιού μου στις Σπέτσες, τον Μάιο του 2023 ζήτησα από τους μηχανικούς μου να υποβάλουν όλα τα σχετικά έγγραφα, ώστε να εκδοθούν όλες οι άδειες εργασιών ανακαίνισης του σπιτιού. Κατά τη διάρκεια τους, έγιναν παράλληλα και εργασίες καθαρισμού και αποκατάστασης του περιβάλλοντος χώρου (αυλής), στις οποίες αναδείχθηκε και καλλωπίστηκε παλαιότερη δεξαμενή νερού, η οποία υπήρχε για δεκαετίες στον ίδιο ακριβώς χώρο (όπως και πηγάδι). Χωρίς να γίνει ΚΑΜΙΑ ΕΚΣΚΑΦΗ», σημειώνει μεταξύ άλλων.

{https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=pfbid0FV1YRoZCnpzScuDrNPkK3kDtMiHm3meoSYSc69mMBGjKSfHij7juQskfek2rPdJKl&id=100093770103899}