Πολιτική

Παππάς εναντίον Digea: Σκάνδαλο η δημιουργία της

Παππάς εναντίον Digea: Σκάνδαλο η δημιουργία της
Οι άδειες είναι κατά το νόμο τέσσερις, είπε ο υπουργός Επικρατείας, Νίκος Παπάς, μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό «Στο Κόκκινο» και στον δημοσιογράφο Κώστα Αρβανίτη.

Ο κ. Παππάς συμπλήρωσε ότι οι μη νομιμοποιημένοι τηλεοπτικοί σταθμοί δημιούργησαν την digea... «Πρόκειται για σκάνδαλο που δεν έχει αναδειχθεί πλήρως» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ο υπουργός έκανε επίσης γνωστό ότι μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας των πανελλαδικών τηλεοπτικών αδειών θα προχωρήσει η διαδικασία για τις άδειες θεματικών καναλιών ενώ συμπλήρωσε ότι τα κανάλια εθνικής εμβέλειας οφείλουν να έχουν πλήρες περιεχόμενο, ειδήσεις, μυθοπλασία, ψυχαγωγικές εκπομπές

«Τηλεπωλήσεις, μηδενική παραγωγή προγράμματος, αυτό είναι το τηλεοπτικό τοπίο σήμερα. Μας ικανοποιεί; Ευελπιστούμε στο νέο τηλεοπτικό τοπίο να μπούμε σε ένα πλαίσιο με καθαρό τοπίο, διαφάνεια, ισορροπημένο παιχνίδι...»

«Οι υποψήφιοι στον διαγωνισμό για τις άδειες που έχουν καταδίκες "στην πλάτη τους" δεν μπορούν να είναι κύριοι μέτοχοι...» επίσης συμπλήρωσε ο κ. Παππάς