Πολιτική

Σειρά ανοικτών πολιτικών εκδηλώσεων του ΣΥΡΙΖΑ

Σειρά ανοικτών πολιτικών εκδηλώσεων του ΣΥΡΙΖΑ
Σειρά ανοικτών πολιτικών εκδηλώσεων ανά την Ελλάδα πραγματοποιούν Νομαρχιακές Επιτροπές του ΣΥΡΙΖΑ, συνεχίζοντας τη σχετική πρωτοβουλία των τελευταίων μηνών.

Σήμερα το απόγευμα, ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, Γιάννης Δραγασάκης και ο αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Δημήτρης Παπαδημούλης, είναι ομιλητές σε ανοιχτή πολιτική εκδήλωση της ΝΕ Β. Αθήνας του ΣΥΡΙΖΑ, με θέμα: «Από τη χρεοκοπία και τα μνημόνια στη βιώσιμη ανάπτυξη και το τέλος της επιτροπείας», στις 7 μμ, στο δημαρχείο Χολαργού.

«Σε μια κρίσιμη για την Ευρώπη περίοδο, θα συζητήσουμε για την κατεύθυνση και τις προοπτικές του ευρωπαϊκού εγχειρήματος, τη θέση της Ελλάδας και τις προσπάθειες της κυβέρνησης για ένα παραγωγικό άλμα προς τα εμπρός, με ανάπτυξη και απασχόληση, καθώς και για τον διάλογο με τις προοδευτικές δυνάμεις που πιστεύουν σε μια “άλλη Ευρώπη”», αναφέρεται στη σχετική προαναγγελία της εκδήλωσης.

Στις 7:30 το απόγευμα, στη Θεσσαλονίκη (κινηματοθέατρο «Αλέξανδρος»), ο ΣΥΡΙΖΑ Θεσσαλονίκης διοργανώνει κεντρική πολιτική εκδήλωση με θέμα «Πολιτικές εξελίξεις», με ομιλητή τον πρόεδρο της Βουλής, Νίκο Βούτση.

Αύριο, Σάββατο, ανοικτή πολιτική εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ Θερμαϊκού, με θέμα τις πολιτικές εξελίξεις και ομιλητές τον αναπληρωτή υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Σωκράτη Φάμελλο και τον βουλευτή του κόμματος, Δημήτρη Μάρδα. Η εκδήλωση πραγματοποιείται στις 7 μμ, στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ Θερμαϊκού.

Την Κυριακή, η ΝΕ Ν. Αθήνας του ΣΥΡΙΖΑ διοργανώνει ανοικτή πολιτική εκδήλωση για το προσφυγικό, με ομιλητή τον υπουργό Μεταναστευτικής Πολιτικής, Γιάννη Μουζάλα (11 πμ, Δημοτικός Κινηματογράφος Καλλιθέας «Καλυψώ»).