Πολιτική

Κόντρα Βελόπουλου - Γεωργιάδη για την Πελώνη: «Μαζεύετε όλα τα αδέσποτα;» - «Ο αναμάρτητος πρώτος τον λίθο βαλέτω» (βίντεο)

Κόντρα Βελόπουλου - Γεωργιάδη για την Πελώνη: «Μαζεύετε όλα τα αδέσποτα;» - «Ο αναμάρτητος πρώτος τον λίθο βαλέτω» (βίντεο) Φωτογραφία: INTIME
Πλήρη υποστήριξη στην Αριστοτελία Πελώνη παρείχε ο Άδωνις Γεωργιάδης απαντώντας στον πρόεδρο της Ελληνικής Λύσης, που διερωτήθηκε πως είναι δυνατόν η ΝΔ να έχει στα σπλάχνα της το πρόσωπο που στο παρελθόν αναρτούσε απαξιωτικά σχόλια για στελέχη του κόμματος.

Σημειώνεται ότι η κυβερνητική εκπρόσωπος δέχεται κριτική από χθες 14/4, όταν άρχισαν να κυκλοφορούν παλαιότερες αναρτήσεις της στο Twitter στις οποίες λοιδορούσε πολιτικούς, οι οποίοι αυτή τη στιγμή αποτελούν κορυφαίους υπουργούς της κυβέρνησής της.

«Ο αναμάρτητος πρώτος τον λίθο βαλέτω», απάντησε ο Α. Γεωργιάδης στον κ. Βελόπουλο και πρόσθεσε πως η κ. Πελώνη έγραψε τα tweets της ως δημοσιογράφος.

«Ήταν ασφαλώς δικαίωμά της και υποχρέωσή της, ως δημοσιογράφος, να ασκεί κριτική και στη ΝΔ τότε και στα στελέχη της. Αυτή ήταν η δουλειά της. Αλίμονο αν ήταν δημοσιογράφος και όλα της τα tweets να ήταν υποστηρικτικά της ΝΔ. Kαι είναι προς τιμήν της που δεν τα έσβησε. Την προτιμώ που δεν τα έσβησε» είπε ο υπουργός Ανάπτυξης καλώντας τον Κ. Βελόπουλο να κρίνει την κ Πελώνη από οσα λέει σήμερα.

«Είστε μαζί της; Δεν υπάρχει ένας υπουργός με αξιοπρέπεια να ζητήσει την αποπομπή της; Εγώ ξέρω ότι ο άνδρας της κυρίας Πελώνη είχε σχέση με τον κ. Παπανδρέου. Τι κάνετε μαζεύετε όλα τα αδέσποτα;», ανέφερε νωρίτερα ο κ. Βελόπουλος με αφορμή αναρτήσεις της κυβερνητικής εκπροσώπου που κάνουν τον γύρο του Διαδικτύου.