Πολιτική

Επίθεση ΣΥΡΙΖΑ στην κυβέρνηση: Μετά τις ειρωνείες για τον καύσωνα, ανακοινώνουν δήθεν μέτρα για τους εργαζόμενους

Επίθεση ΣΥΡΙΖΑ στην κυβέρνηση: Μετά τις ειρωνείες για τον καύσωνα, ανακοινώνουν δήθεν μέτρα για τους εργαζόμενους
Ο ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία έκανε επίθεση στην κυβέρνηση για τα μέτρα που ανακοινώθηκαν για την προστασία των εργαζομένων από τον καύσωνα, μιλώντας για... ειρωνεία για όσα πρότειναν ο Αλέξης Τσίπρας και οι ειδικοί.

«Αυτοί που έκλεισαν τη χώρα οκτώ μήνες στο πιο αναποτελεσματικό και μακροχρόνιο lockdown της Ευρώπης έτρεξαν να ειρωνευτούν την πρόταση των ειδικών, όπως ο κ. Πλειώνης και ο κ. Λαγουβάρδος του Εθνικού Αστεροσκοπείου, για αργία μίας ημέρας ώστε οι εργαζόμενοι να μην αναγκαστούν να κυκλοφορούν μέσα στον πρωτοφανή καύσωνα», τονίζει σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, κάνοντας επίθεση στην κυβέρνηση, μετά τα μέτρα που ανακοινώθηκαν για τα ακραία καιρικά φαινόμενα.

«Και τώρα», συμπληρώνει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, «μετά τις ειρωνείες για την πρόταση που υιοθέτησε ο κ. Τσίπρας, σπεύδουν να ανακοινώσουν δήθεν μέτρα για τους εργαζόμενους».

«Κάποιος ίσως να ενημέρωσε τον κ. Μητσοτάκη ότι υπάρχουν χιλιάδες εργαζόμενοι εξαρτημένοι από το μισθό τους, που δεν μετακινούνται με το αυτοκίνητό τους και δουλεύουν εκτός γραφείου χωρίς κλιματισμό. Αν δεν ήταν επικίνδυνοι, θα ήταν απλά ανεύθυνοι και αλαζόνες», καταλήγει στην ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία.