Πολιτική

Ο Μαργαρίτης Σχοινάς στο σημείο της δολοφονίας του Μιχάλη: «Χρέος όλων μας να είναι το τελευταίο θύμα του χουλιγκανισμού»

Ο Μαργαρίτης Σχοινάς στο σημείο της δολοφονίας του Μιχάλη: «Χρέος όλων μας να είναι το τελευταίο θύμα του χουλιγκανισμού» Φωτογραφία: TWITTER / MARGARITIS SCHINAS
Ο αντιπρόεδρος της Κομισιόν Μαργαρίτης Σχοινάς άφησε λίγα λουλούδια στον τόπο της δολοφονικής επίθεσης στον 29χρονο Μιχάλη, στη Νέα Φιλαδέλφεια, και τόνισε πως η ΕΕ θα κάνει κάθε δυνατή προσπάθεια για να μην ριζώσει το κακό.

Με μια ανάρτηση στο twitter ο Μαργαρίτης Σχοινάς, που βρέθηκε στον τόπο της δολοφονίας του 29χρονου Μιχάλη, αποχαιρέτησε τον αδικοχαμένο οπαδό της ΑΕΚ και επιβεβαίωσε πως η Ευρωπαϊκή Επιτροπή θα σταθεί δίπλα σε κάθε εθνική και ευρωπαϊκή προσπάθεια για να μην ριζώσει το κακό.

«Λίγα κίτρινα λουλούδια στη μνήμη του Μιχάλη, πριν το ευρωπαϊκό Super Cup σήμερα στην Αθήνα. Χρέος όλων μας να είναι το τελευταίο θύμα αθλητικής βίας και χουλιγκανισμού στην Ευρώπη. Η ΕΕ θα συνδράμει κάθε προσπάθεια σε εθνικό και ευρωπαϊκό επίπεδο για να μην ριζώσει το κακό» ανέφερε ο αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην ανάρτηση του για τη δολοφονία που συντάραξε την Ελλάδα και στιγμάτισε το ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο.