Πολιτική

Μαρινάκης για Μπέο: «Ο ΣΥΡΙΖΑ συνεχίζει στον δρόμο του τοξικού λόγου και των ψεμάτων»

Μαρινάκης για Μπέο: «Ο ΣΥΡΙΖΑ συνεχίζει στον δρόμο του τοξικού λόγου και των ψεμάτων» Φωτογραφία: INTIME NEWS
Νέα σφοδρή επίθεση στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης εξαπέλυσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης με αφορμή τις δηλώσεις του Στέφανου Κασσελάκη με τις οποίες έχει καλέσει τον πρωθυπουργό να αποσύρει την στήριξή του στον δήμαρχο Βόλου, Αχιλλέα Μπέο.

"Είναι ξεκάθαρο ότι ο ΣΥΡΙΖΑ και μετά τις εσωκομματικές εκλογές συνεχίζει στον δρόμο του τοξικού λόγου και των ψεμάτων και του διχαστικού λόγου", υπογράμμισε ο κ. Μαρινάκης, καταλογίζοντας στο νέο Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ ότι επιμένει να ζητά την άρση μίας στήριξης που δεν έχει δοθεί ποτέ και για την οποία έχει υπάρξει απάντηση τρεις φορές.

"Εδώ έχουμε το εξής παράδοξο από τον κ. Κασσελάκη: Έχει εκδώσει τρεις ανακοινώσεις μέσα στο σαββατοκύριακο για το συγκεκριμένο θέμα και σε όλες λέει κάτι ψευδές: Λέει ότι καλεί τον πρωθυπουργό να άρει την στήριξη από έναν δήμαρχο στον οποίο καμία στήριξη δεν έχει δώσει ποτέ.

Και να δεχτώ ότι στην πρώτη δήλωση δεν ήξερε, δεν είχε προλάβει να ενημερωθεί ότι οι στηρίξεις που έχουν δοθεί από την ΝΔ αφορούν στις 13 περιφέρειες και στους τρεις μεγάλους δήμους. Απαντάμε όμως στην πρώτη δήλωση και επανέρχεται δεύτερη και τρίτη φορά. Με λίγα λόγια ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ψεύδεται ενώ υπάρχει σχετική απάντηση τρεις φορές για το ίδιο θέμα σε μία εβδομάδα", ανέφερε ο κ. Μαρινάκης και πρόσθεσε:

"Πριν από μία εβδομάδα με την εκλογή του, είχαμε ευχηθεί ο τόπος να αποκτήσει επιτέλους μία σοβαρή και αξιόπιστη αξιωματική αντιπολίτευση και να φύγει από τον δρόμο της τοξικότητας και του διχαστικού λόγου. Δεν χρειάστηκε ούτε μία εβδομάδα για να διαψευστούμε".