Πολιτική

Τσακαλώτος σε Κασσελάκη: «Πάρε πίσω τις διαγραφές» - Κρίσιμη συνάντηση στην Κουμουνδούρου

Τσακαλώτος σε Κασσελάκη: «Πάρε πίσω τις διαγραφές» - Κρίσιμη συνάντηση στην Κουμουνδούρου Φωτογραφία: INTIME
Έκτακτη συνάντηση του Ευκλείδη Τσακαλώτου και του Στέφανου Κασσελάκη πραγματοποιήθηκε πριν από λίγο στην Κουμουνδούρου, λίγο πριν από τη συνεδρίαση της Εκτελεστικής Γραμματείας.

Ειδικότερα, ο κ.Τσακαλώτος μετά τη συνάντηση δήλωσε: Είχαμε μια συνάντηση σε καλό κλίμα. Του εξήγησα όμως ότι για το μέλλον του ΣΥΡΙΖΑ για τα σχέδια που έχει για τα σχέδια που έχω δεν μπορούν να γίνουν σε καλό κλίμα όσο υπάρχουν οι απειλές για διαγραφές. Να το λύσει αυτό. Με άκουσε νομίζω με θετικό τρόπο θα δούμε τι θα κάνει και αν το λύσει αυτό θα είμαστε σε καλύτερη θέση για να συζητήσουμε κ το μέλλον του ΣΥΡΙΖΑ ποσο πιθανό η όχι είναι η ενότητα. Εγώ του ζήτησα να τις πάρει πίσω η να λύσει το θέμα είπε θα το μεριμνήσει, θα το κοιτάξει σοβαρά.

ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΝ ΕΝΑΙ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΣΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ:

Δεν έβαλα τέτοιο θέμα

Τι θα γίνει στην κρίσιμη συνεδρίαση

Η συνεδρίαση του Εκτελεστικού Γραφείου έχει οριστεί εκτάκτως για σήμερα στις 16:30 και θα γίνει παρουσία του Στέφανου Κασσελάκη, ο οποίος επέστρεψε χθες στην Ελλάδα. Σε αυτό μετέχουν εκτός από τον ίδιο και οι Ρένα Δούρου, Έφη Αχτσιόγλου, Δώρα Αυγέρη, Θεοδώρα Τζάκρη αλλά και ο πρόεδρος της Κ.Ο Σωκράτης Φάμελλος.

Από την συνεδρίαση του οργάνου αναμένεται να διευκρινιστεί αν θα συνεδριάσει άμεσα η Πολιτική Γραμματεία του κόμματος ή αν τα ζητήματα που βρίσκονται σε εκκρεμότητα στον ΣΥΡΙΖΑ, μεταξύ άλλων και των προτάσεων διαγραφής για τους Νίκο Φίλη, Πάνο Σκουρλέτη, Δημήτρη Βίτσα και Στέφανο Τζουμάκα θα συζητηθούν στην Κεντρική Επιτροπή που έχει οριστεί να συνεδριάσει στις 11 Νοεμβρίου.