Πολιτική

Πώς ο φωτογράφος «έπιασε» το... viral φιλί Κασσελάκη - Αχτσιόγλου

eurokinissi eurokinissi
Το φιλί καλωσορίσματος του Κασσελάκη στην Αχτσιόγλου ήταν το καρέ που έκανε το γύρο των ΜΜΕ και των social media από τη συνεδρίαση του Εκτελεστικού Γραφείου του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο Στέφανος Κασσελάκης, παρά το κλίμα που έχει διαμορφωθεί στον ΣΥΡΙΖΑ, ήταν ευδιάθετος και μόλις είδε την Έφη Αχτσιόγλου έσπευσε να τη χαιρετίσει και να τη φιλήσει.

Ο Γιώργος Κονταρίνης, ο φωτογράφος του πρακτορείου Eurokinissi, που απαθανάτισε το... viral φιλί, μίλησε για το παρασκήνιο της φωτογραφίας

«Μπήκε ο κ. Κασσελάκης και άρχισε να χαιρετάει τα μέλη του Εκτελεστικού Γραφείου. Είχαμε στηθεί ως συνήθως στο κέντρο όταν κατάλαβα πως θα έχουμε χειροφίλημα με την κ. Αχτσιόγλου, οπότε μεταφερθήκαμε με τους συναδέλφους στο πλάι και περιμέναμε. Η δική μου φωτογραφία ήταν αυτή που ξεχώρισε», ανέφερε ο κ. Κονταρίνης.

Όταν ρωτήθηκε για το κλίμα στη συνεδρίαση, ο κ. Κονταρίνης υπογράμμισε πως όσο είναι οι φωτογράφοι στο χώρο, πάντα το κλίμα είναι καλό. «Δεν ήταν αρνητικοί με τις κάμερες, απλώς υπήρχε μια αμηχανία όσο ήμασταν εμείς», σημείωσε.