Πολιτική

Πόλεμος Κασσελάκη - Αχτσιόγλου...για ένα τηλεφώνημα

Πόλεμος Κασσελάκη - Αχτσιόγλου...για ένα τηλεφώνημα
Νέα αντιπαράθεση μεταξύ του Στέφανου Κασσελάκη και της Έφης Αχτσιόγλου ξέσπασε πριν από λίγο με θέμα αν... ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ τηλεφώνησε στην πρώην υπουργό Εργασίας επιδιώκοντας συνεννόηση λίγο πριν τη χθεσινή συνεδρίαση της ΚΕ.

Νωρίτερα δημοσίευμα ήθελε τον κύριο Κασσελάκη να έχει καλέσει στο τηλέφωνο στις 11 το πρωί του Σαββάτου την κυρία Αχτσιόγλου, χωρίς ωστόσο αυτή να απαντήσει.

Ωστόσο, η Έφη Αχτσιόγλου εξέδωσε επίσημη ανακοίνωση διάψευσης του εν λόγω δημοψηφίσματος: «Διαψεύδω κατηγορηματικά ότι επικοινώνησε μαζί μου χθες ο κ. Κασσελάκης. Δεν θα επιτρέψω να παίζονται παιχνίδια στο όνομά μου και μάλιστα επί προσωπικού».

«Κύκλοι κοντά στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ», απάντησαν μετά από λίγο στην κυρία Αχτσιόγλου: «Δε χρειάζονται διαψεύσεις όταν υπάρχει η κλήση στις 11:32. Μπορεί να μην το άκουσε ή να ήταν αφόρτιστο το τηλέφωνο».

Ξεκίνησε το blame game της διάσπασης

Προφανώς, όλη αυτή η αντιπαράθεση… για ένα τηλεφώνημα λίγο πριν τη συνεδρίαση της ΚΕ το Σάββατο φανερώνουν ότι έχει ήδη ξεκινήσει το blame game για την επερχόμενη διάσπαση του ΣΥΡΙΖΑ.

Συγκεκριμένα, ο Στέφανος Κασσελάκης επιχειρεί να αποτινάξει από πάνω τις επικρίσεις ότι αυτός προκάλεσε τις εξελίξεις αποχώρησης από την Κεντρική Επιτροπή περισσότερων από το 1/3 μελών του οργάνου, με την επιμονή του στην πρόταση για δημοψήφισμα με το ερώτημα 4 διαγραφών (Νίκου Φίλη, Πάνου Σκουρλέτη, Δημήτρη Βίτσα και Στέφανου Τζουμάκα).

Και νέα ανταπάντηση Αχτσιόγλου

Κύκλοι κοντά στην κύρια Αχτσιόγλου απάντησαν εκ νέου στην αντίστοιχη διαρροή από το περιβάλλον του κυρίου Κασσελάκη:

«Η Αχτσιόγλου δέχθηκε χθες στις 11:32 κλήση από άγνωστο νούμερο. Δεν έλαβε κάποιο μήνυμα ή ενημέρωση, ενώ ο κύριος Κασσελάκης δεν επικοινώνησε μαζί της με τον τρόπο που μέχρι τώρα επικοινωνούσαν, δηλαδή από διαφορετικό τηλεφωνικό αριθμό εκ μέρους του.

Η κ. Αχτσιόγλου βρισκόταν στον χώρο της συνεδρίασης της ΚΕ από τις 11:30. Σε κάθε περίπτωση οι κρίσιμες στιγμές που βρίσκεται ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ είναι απαράδεκτο να καθορίζονται από αναπάντητες κλήσεις και fake news».