Πολιτική

Πώς ο Ανδρουλάκης απέφευγε τον Κασσελάκη

Πώς ο Ανδρουλάκης απέφευγε τον Κασσελάκη
Αν και έχει περάσει αρκετός καιρός, το συγκεκριμένο παραπολιτικό διατηρεί ακόμη το ενδιαφέρον του…

Πριν από δύο εβδομάδες, λοιπόν, είχαν συναντηθεί σε μπαρ του Κέντρου και μπροστά στους φωτογράφους ο Χάρης Δούκας και ο Στέφανος Κασσελάκης, ο οποίος είχε βγει για ποτό στο μαγαζί με τον μπασκετμπολίστα Νίκο Παππά (ο οποίος μαθαίνουμε ότι εθεάθη και στην Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ).

Η συνάντηση ήταν τυχαία, ωστόσο ποτέ δεν μάθαμε ποιον περίμενε ο κύριος Δούκας και βρέθηκε στο ίδιο μαγαζί. Σύμφωνα με πληροφορίες που περιήλθαν στη γνώση μας πρόσφατα, ο νεοεκλεγέντας δήμαρχος Αθηναίων είχε ραντεβού στο συγκεκριμένο μέρος με τον Νίκο Ανδρουλάκη. Μάλιστα, μας είπαν ότι όταν ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ πληροφορήθηκε για τη συγκεκριμένη απρόσμενη συνάντηση του κυρίου Δούκα, καθυστέρησε την άφιξη του μέχρι να φύγει από το μαγαζί ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, προκειμένου να μην χρειαστεί να τον χαιρετήσει και μοιραια να αποθανατιστεί σε αυτό το ενσταντανέ από τους φωτογράφους που ακολουθούσαν παντού εκείνες τις μέρες τον κύριο Κασσελάκη.

Συζήτηση στο Πάντειο με άρωμα νέου φορέα

Συζήτηση με τίτλο «ΠΟΥ ΠΗΓΑΙΝΕΙ Η ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗ» διοργανώνει η Σχολή Πολιτικών Επιστημών Παντείου με αφορμή τα 50 χρόνια από την εξέγερση του Πολυτεχνείου, την οποία θα συντονίσει ο Κοσμήτορας της Σχολής Πολιτικών Επιστημών, Δημήτρης Χριστόπουλος. Καλά και αναμενόμενα όλα αυτά, θα μας πείτε, αλλά το παραπολιτικό που έγκειται…;

Το ενδιαφέρον, λοιπόν, με την εν λόγω συζήτηση είναι ότι φαίνεται να επιβεβαιώνει τις πληροφορίες ότι οι αποχωρήσαντες της «Ομπρέλας» από τον ΣΥΡΙΖΑ βρίσκονται σε διάλογο με τον κύριο Χριστόπουλο, καθώς σε αυτή θα συμμετέχουν ο επίκουρος καθηγητής, Λουδοβίκος Κωτσονόπουλος, ο οποίος είχε συντονίσει την κεντρική εκδήλωση του Ευκλείδη Τσακαλώτου για τις εσωκομματικές εκλογές ανάδειξης νέας προεδρίας του ΣΥΡΙΖΑ και ο πρώην Γενικός Γραμματέας Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, Κωστής Παπαϊωάννου, ένας εκ των ομιλητών της συζήτησης της «Ομπρέλας» στο Τριανόν, στην οποία είχε προαναγγείλει την αποχώρηση του από τον ΣΥΡΙΖΑ ο Ευκλείδης Τσακαλώτος.

Αναμένουμε, λοιπόν, να δούμε ποιος θα παραστεί στην εκδήλωση από αυτούς που έχουν αποχωρήσει από την Κουμουνδούρου, αλλά και από αυτούς που μπορεί να σκέφτονται να το πράξουν το επόμενο διάστημα. Πάντως, μαθαίνουμε ότι ένας από αυτούς αναμένεται να είναι πράγματι ο κύριος Τσακαλώτος.