Πολιτική

Ανακοινώνει μίνι ανασχηματισμό ο Μητσοτάκης, για «στοχευμένες κινήσεις» κάνει λόγο το Μαξίμου - Η πρώτη αλλαγή

Ανακοινώνει μίνι ανασχηματισμό ο Μητσοτάκης, για «στοχευμένες κινήσεις» κάνει λόγο το Μαξίμου - Η πρώτη αλλαγή
Ζήτημα λίγων ωρών ή ημερών φαίνεται πως είναι ο μίνι ανασχηματισμός από τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Αποχωρεί ο Άδωνις Γεωργιάδης από το υπουργείο Εργασίας.

Μάλιστα, ο πρωθυπουργός αναμένεται να προχωρήσει σε «lifting» του κυβερνητικού σχήματος τις επόμενες ώρες ή μέρες.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Μιχάλης Χρυσοχοϊδης φαίνεται πως θα διαδεχτεί τον Γιαννή Οικονόμου στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη ενώ θα υπάρξουν μικρές και μεγάλες αλλαγές και σε άλλα υπουργεία.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Dnews, αλλαγή υπουργού θα έχουμε και στο υπουργείο Εργασίας με τον Άδωνι Γεωργιάδη να αποχωρεί και να αναλαμβάνει το υπουργείο Υγείας, ενώ πυκνώνουν οι πληροφορίες ότι ο μίνι ανασχηματισμός θα αγγίξει και άλλους υψηλόβαθμους έως και υπουργούς Επικρατείας, με το όνομα του Μάκη Βορίδη να ακούγεται από πολλές πλευρές.

Ωστόσο, κυβερνητικές πηγές χαμηλώνουν τον «πήχη» των προσδοκιών για ριζικές, δομικές αλλαγές στο σχήμα της κυβέρνησης τονίζοντας πως η κυβέρνηση θα προχωρήσει «Σε στοχευμένες διορθωτικές κινήσεις της κυβερνητικής σύνθεσης το προσεχές χρονικό διάστημα ο πρωθυπουργός» και συνεχίζουν λέγοντας πως θα πρόκειται «για στοχευμένες διορθωτικές κινήσεις οι οποίες θα ανακοινωθούν εν ευθέτω χρόνω».