Πολιτική

ΣΥΡΙΖΑ: Οι βουλευτές που παίρνουν απουσία στη «μάζωξη» Κασσελάκη στις Σπέτσες

ΣΥΡΙΖΑ: Οι βουλευτές που παίρνουν απουσία στη «μάζωξη» Κασσελάκη στις Σπέτσες
Το κοσμοπολίτικο νησί των Σπετσών αναμένεται να μονοπωλήσει το ενδιαφέρον το ερχόμενο τριήμερο, με αφορμή το «to know us better» που αποφάσισε ο Στέφανος Κασελάκης για τη σύσφιξη των σχέσεων με την κοινοβουλευτική του ομάδα.

Ωστόσο το τριήμερο εργασίας έχει ήδη βρεθεί στο επίκεντρο κριτικής, με το ενδιαφέρον να επικεντρώνεται στις παρουσίες αλλά κυρίως στις επικείμενες... απουσίες, με όποιο πολιτικό ενδιαφέρον αυτές θα παρουσιάζουν.

Σύμφωνα με τη στήλη Παιχνίδια Εξουσίας και το ρεπορτάζ του Βασίλη Σκουρή, μέχρι στιγμής οι απουσίες θα είναι τουλάχιστον τρεις συν μία.

Η Όλγα Γεροβασίλη. Η Έλενα Ακρίτα που έχει Σάββατο βράδυ προγραμματισμένη ομιλία. Και η Κυριακή Μάλαμα, που δικαιολογείται πως δεν ταξιδεύει με πλοίο.

Ανεξαρτήτως των απουσιών, πάντως, στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ έξι τουλάχιστον μέλη βγάζουν μεγάλη δυσαρέσκεια, κάτι που ενδέχεται να βγει και δημοσίως στη συνέχεια, ενόψει και του Συνεδρίου. Νέες αποχωρήσεις πάντως δεν πρόκειται να υπάρξουν πριν τις ευρωεκλογές -ίσως μετά από τις ευρωεκλογές και σε συνάρτηση με το αποτέλεσμα. (Αυτονόητο ότι στις Σπέτσες δεν θα συμμετάσχει ο Αλέξης Τσίπρας).