Πολιτική

ΣΥΡΙΖΑ: Ακατάσχετη κινδυνολογία Μητσοτάκη, μήπως καταφέρει να τρομάξει τους πολίτες

ΣΥΡΙΖΑ: Ακατάσχετη κινδυνολογία Μητσοτάκη, μήπως καταφέρει να τρομάξει τους πολίτες Φωτογραφία: EUROKINISSI/ TATIANA ΜΠΟΛΑΡΗ
Η Κουμουνδούρου κατηγορεί τον Κυριάκο Μητσοτάκη ότι επανέλαβε «αόριστα ψέματα» για την πρόταση νόμου του ΣΥΡΙΖΑ.

Για εμμονή στον τοξικό λόγο και αόριστα ψέματα για την πρόταση νόμου του ΣΥΡΙΖΑ για την αντιμετώπιση της ακρίβειας κατηγορεί η Κουμουνδούρου τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Στη συνέντευξη που παραχώρησε στο STAR, ο πρωθυπουργός δήλωσε ότι δεν υπάρχουν «μαγικές λύσεις» για την αντιμετώπιση της ακρίβειας. «Αυτό που εισηγείται η αξιωματική αντιπολίτευση θα κοστίσει 45 δισ. τον χρόνο μόνο από τα δύο νομοσχέδια που κατέθεσε ο ΣΥΡΙΖΑ», συμπλήρωσε.

«Ο Κυριάκος Μητσοτάκης επανέλαβε αόριστα ψέματα για την πρόταση νόμου του ΣΥΡΙΖΑ που μπορεί να καταπολεμήσει την ακρίβεια και την αισχροκέρδεια», απάντησε η Κουμουνδούρου με ανακοίνωση.

«Θα συμφωνήσουμε μαζί του πως “μαγικές λύσεις δεν υπάρχουν”. Γι’ αυτό ακριβώς και οι δικές μας λύσεις είναι κοστολογημένες και άμεσα εφαρμόσιμες. Εκτός εάν ο κ. Μητσοτάκης θεωρεί πως οι λύσεις θα έρθουν με επιστολές “παρωδία” στην Κομισιόν. Κουράσατε πια κ. Μητσοτάκη», ανέφερε ακόμα η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ.

«Κατά τ’ άλλα, το μόνο που έμεινε και από αυτή τη συνέντευξη του κου. Μητσοτάκη, είναι η εμμονή του στον τοξικό λόγο και μια ακατάσχετη κινδυνολογία μήπως και καταφέρει να “τρομάξει” τους πολίτες», επεσήμανε ακόμα η ανακοίνωση της Κουμουνδούρου.