Πολιτική

Ενταση σε συνέντευξη του Κασσελάκη σε ραδιόφωνο της Ρόδου

Ενταση σε συνέντευξη του Κασσελάκη σε ραδιόφωνο της Ρόδου Φωτογραφία: Real Voice
Στη συζήτηση για το μεταφορικό ισοδύναμο η δημοσιογράφος κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ για τη κατάργηση των μειωμένων συντελεστών ΦΠΑ, παρά το γεγονός ότι την τελευταία πενταετία κυβερνά η ΝΔ

Ενταση επικράτησε στο στούντιο του ραδιοφωνικού σταθμού της Ρόδου Real Voice μεταξύ του Στέφανου Κασσελάκη και της δημοσιογράφου που του πήρε συνέντευξη.

Στη συζήτηση για το μεταφορικό ισοδύναμο η δημοσιογράφος κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ για τη κατάργηση των μειωμένων συντελεστών ΦΠΑ με τον Σ. Κασσελάκη να απαντά ότι τα τελευταία 5 χρόνια κυβερνά η ΝΔ και όχι ο ΣΥΡΙΖΑ, άρα θα μπορούσε να είχε επαναφέρει το μέτρο.

«Πέντε χρόνια κυβερνά η ΝΔ και εσείς μου λέτε για τον Βαρουφάκη; Φταίει ο Τσίπρας και ο Βαρουφάκης γιατί δεν αποδίδεται το μεταφορικό ισοδύναμο;» αναρωτήθηκε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ με τη δημοσιογράφο να του απάντησε ότι «μπορεί να υπάρχουν καθυστερήσεις, αλλά το μεταφορικό ισοδύναμο δεν μπορεί να αντισταθμίσει τις απώλειες μειωμένων συντελεστών ΦΠΑ».

«Μα τώρα τι προπαγάνδα είναι αυτή;», είπε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, με τη δημοσιογράφο να τον... ευχαριστεί για την παρουσία του στην εκπομπή.

Ακούστε εδώ το απόσπασμα της εκπομπής