Πολιτική

Χάρης Δούκας: Μια παρτίδα bingo για τις ευρωεκλογές στο Σεράφειο - «Αξιοποίησε την ψήφο σου, μην αποφασίσουν άλλοι για εσένα»

Χάρης Δούκας: Μια παρτίδα bingo για τις ευρωεκλογές στο Σεράφειο - «Αξιοποίησε την ψήφο σου, μην αποφασίσουν άλλοι για εσένα»
Περισσότερα από 300 μέλη των Λεσχών Φιλίας μαζί με εθελοντές και δημιουργικές ομάδες δοκίμασαν τις γνώσεις τους στην Ευρωπαϊκή Ιστορία.

Ο Δήμος Αθηναίων είχε απευθύνει κάλεσμα για την Τρίτη 28 Μαΐου, 11.00-13.00, στο Σεράφειο του Δήμου Αθηναίων «για να παίξουμε Bingo και να μιλήσουμε για τις επερχόμενες Ευρωπαϊκές Εκλογές».

Όπως σημειώνει ο δήμαρχος Αθηναίων Χάρης Δούκας σε ανάρτησή του, περισσότερα από 300 μέλη των Λεσχών Φιλίας μαζί με εθελοντές και δημιουργικές ομάδες δοκίμασαν τις γνώσεις τους στην Ευρωπαϊκή Ιστορία αναδεικνύοντας με ευφάνταστο τρόπο την τεράστια σημασία της συμμετοχής όλων μας στις Ευρωεκλογές.

{https://x.com/h_doukas/status/1797193614856003781}

Ολόκληρη η ανάρτηση του Χάρη Δούκα:

Ένα παιχνίδι Bingo και μια συζήτηση για τις επερχόμενες εκλογές στάθηκαν αφορμή για να χτυπήσει η «καρδιά» της Ευρωπαϊκής κοινοβουλευτικής δημοκρατίας στο Σεράφειο την Τρίτη, 28 Μαΐου.

Περισσότερα από 300 μέλη των Λεσχών Φιλίας μαζί με εθελοντές και δημιουργικές ομάδες δοκίμασαν τις γνώσεις τους στην Ευρωπαϊκή Ιστορία αναδεικνύοντας με ευφάνταστο τρόπο την τεράστια σημασία της συμμετοχής όλων μας στις Ευρωεκλογές.

Θερμές ευχαριστίες στον Επικεφαλής του γραφείου του@Europarl_EL στην Ελλάδα, Κωνσταντίνο Τσουτσοπλίδη για την εξαιρετική συνεργασία και συνδιοργάνωση.

Στις 9 Ιουνίου #αξιοποιήσετηνψήφοσου για να μην αποφασίσουν άλλοι για εσένα!