Πολιτική

Γαβριήλ Σακελλαρίδης: Στα πόθεν έσχες τα εκατομμύρια σφυρίζουν γύρω μας

Γαβριήλ Σακελλαρίδης: Στα πόθεν έσχες τα εκατομμύρια σφυρίζουν γύρω μας Φωτογραφία: EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ
«Έχει πάρει διαζύγιο ο κ. Κασσελάκης από την Αριστερά, ειδικά για το φορολογικό] είπε μεταξύ άλλων ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης.

«Από χθες το βράδυ μού δημιουργείται μια θυμηδία. Υπάρχει ένα οξύμωρο σχήμα. Την ίδια στιγμή που συζητάμε για την κρίση του κόστους ζωής σβουρίζουνε τα εκατομμύρια μεταξύ πρωθυπουργού και του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης» είπε ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης γαι το πόθεν έσχες Κασσελάκη.

Σχολίασε τη δημοσιοποίηση του πόθεν έσχες του Κασσελάκη λέγοντας πως «από τη στιγμή που η ΝΔ είναι το πιο υπερχρεωμένο κόμμα στην Ευρώπη, έχει χρέος 500 εκατ., υπάρχει μία τέτοια αδιαφάνεια στα οικονομικά της, την ίδια στιγμή ο κ. Κασσελάκης καταφέρνει με τον δικό του μαγικό τρόπο, που μας έχει συνηθίσει από τη στιγμή που εμφανίστηκε στην ελληνική πολιτική σκηνή, να πέφτουν πάνω του τα φώτα και όλη συζήτηση, 3 μέρες πριν, προεκλογικά να αφορά τα ζητήματα του πόθεν έσχες του.

»Ο ίδιος το έδωσε τη δημοσιότητα αλλά στην πραγματικότητα παρουσιάζει κάτι που δεν ακολουθεί τον τύπο της περιουσιακής κατάστασης. Ισχυρίζεται ότι δεν έχει ανοίξει η πλατφόρμα αλλά υπάρχουν έγγραφα. Δεν συζητάμε καν το πόθεν, υπάρχουν αντίστοιχα θέματα και με τον κ. Μητσοτάκη» σημείωσε ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης.

«Υπάρχουν ανοιχτά ζητήματα, έχουν κάνει θεωρητικά τη δουλειά της η αρμόδια επιτροπή όμως από τα δεδομένα πιστοποιείται η συμμετοχή της Μαρέβα Μητσοτάκη σε συμμετοχή σε επιχείρηση της αλλοδαπής, σημείωσε ενώ τόνισε μεταξύ άλλων πως «ο κ. Κασσελάκης πρέπει να δώσει μία σειρά από απαντήσεις. Να μην δημιουργούμε επικοινωνιακό θόρυβο και να μην πιάνεται από τέτοια ζητήματα για να μην απαντάει σε ζητήματα όπως είναι η δημόσια υγεία».

Σημείωσε ακόμα πως «έχει πάρει διαζύγιο ο κ. Κασσελάκης από την Αριστερά, ειδικά για το φορολογικό. Δεν συμβαδίζει με την προοδευτική φορολόγηση. Όταν λέει ότι ευαγγελίζονται την αύξηση των κοινωνικών δαπανών για το κοινωνικό κράτος από πού θα βρεις τα χρήματα όταν μειώνεις τη φορολογία» τους πιο πλούσιους διερωτήθηκε ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης.

«Είναι τελείως αντιφατικά» είπε ενώ δήλωσε αισιόδοξος για την πορεία της Νέας Αριστεράς στις Ευρωεκλογές.  Για το ενδεχόμενο επανένωσης δε, με τον ΣΥΡΙΖΑ, μετά τις ευρωεκλογές είπε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ όπως τον έχει καταστήσει ο Κασσελάκης είναι ένα κόμμα πλέον πολιτικά ανάδελφο.

 

{https://www.facebook.com/gabriel.sakellaridis/videos/502833632069349/}